A Galfer szinterje nekem jól bevált semmi extra. Lucas Hypercarbon még jobban fog de csak akkor ha be van melegedve. Hidegen kész életveszély szóval csak pályázáshoz ajánlom.
Vesrah SRJL 17 kurva vastag, kurva jól fog, kurva tartós.
Idén Brembo RC fog belekerülni. Miért? Mert a szerelőm azt tud eladni "olcsón". Még is csak Brembó racing szóval szar nem lehet igaz?
Nem egy elterjedt darab. Talán az elmúlt 10 év legrosszabbul sikerült Kawasakija. Az ismerőseim közül kettőnek is komoly blokkproblémája volt vele (blokkcseréig fajult) és hallomásból tudok még 3-ról.
Vagy vegyél egy 2005-6-os 636-ot, vagy gyűjts még és vegyél egy hiper-szuper 2009-est.
Tapasztalatok iránt èrdeklődnék 2007-es zx6r-rel kapcsolatban. Ilyet készülök venni és kivàncsi vagyok van-e tipushibája, vagy hasonló!
Ha valaki tud infót, ossza meg velem!
Én meg így hagynám ahogy van,mert ennek fasza a gyári színe és inkább beszerválnák egy fasza rendszert vagy dobot + bubis plekit mondjuk krom vagy a szokásos sötétítettet + cnc kuplung,fékkar
A 2009-es jó?
Vesrah SRJL 17 kurva vastag, kurva jól fog, kurva tartós.
Idén Brembo RC fog belekerülni. Miért? Mert a szerelőm azt tud eladni "olcsón". Még is csak Brembó racing szóval szar nem lehet igaz?
Vagy vegyél egy 2005-6-os 636-ot, vagy gyűjts még és vegyél egy hiper-szuper 2009-est.
Lakásra gyűjtök, most nem extrázunk
Tapasztalatok iránt èrdeklődnék 2007-es zx6r-rel kapcsolatban. Ilyet készülök venni és kivàncsi vagyok van-e tipushibája, vagy hasonló!
Ha valaki tud infót, ossza meg velem!
Köszönöm
Úúúútállak , , ,
Feltehetnél pár képet a gépedről!
, , ,
http://onlinedekor.hu/99-motor...
Boldog újat mindenkinek