Nekem mondod? Eléggé fájt átutalni az összeget a Tamásnak (ő fizette, mert neki van paypal-ja).
Nem áll szándékomban csopperesíteni a hatost, szóval nem süllyesztjük eszetlenül, csak amennyire feltétlenül szükséges. Maximum, ha nagyon megváltozna minden, akkor beejtjük az elejét is egy icipicit. Utcán -főleg olyan tempóban ahogy én megyek- nem hiszem, hogy érződni fog az a csekély geometriaváltozás, amit okozunk.
Megígérem, hogy óvatos leszek, és az is maradok.
Van ára a cuccnak, én inkább felszögeltem volna egy fakockát a csizmád talpára. Az a baj ezekkel ültető szettekkel, hogy megváltozik tőle a motor geometriája. Nehogy aztán egy dupla leszúrt rittberger legyen miatta Kakucson. Bár óvatos vagy, úgyhogy nem féltelek.
Ég a pofám, de végül erre is nemet kell mondjak. Szóval köszönöm a lehetőséget, de mégsem kell az ülés.
Ülésátalakítás projekt lett volna, de jobb megoldást találtam.
Azért köszi. Ismét.
Szia!
Kukkants már be a motor alá, és nézd meg nekem légyszi, hogy van-e a tieden is a hátsó rugóstagnál egy közdarab?
Ma adtunk egy pofont a szarnak, mert lebontottuk a fél motort, hogy kiszedjük azt a hézagolót, amit már lentebb említettem, de aztán vissza is raktuk, mert ùgy láttuk, hogy kell az oda. Kiszedve nem ült fel rendesen a rugóstag a helyére. és amùgy is csak 6 miliméteres az a kis bigyó.
Szóval muti a tiedet légyszi.
Köszi!
Nem áll szándékomban csopperesíteni a hatost, szóval nem süllyesztjük eszetlenül, csak amennyire feltétlenül szükséges. Maximum, ha nagyon megváltozna minden, akkor beejtjük az elejét is egy icipicit. Utcán -főleg olyan tempóban ahogy én megyek- nem hiszem, hogy érződni fog az a csekély geometriaváltozás, amit okozunk.
Megígérem, hogy óvatos leszek, és az is maradok.
Ha ezt előbb mutatod, nem agyaltam volna annyit a dolgon.
Egyébként rendeltem egy állítható kutyacsontot. Baromira várom már, hogy megérkezzen. Be is szereljük gyorsan.
Üdv!
Ülésátalakítás projekt lett volna, de jobb megoldást találtam.
Azért köszi. Ismét.
Ha valakit érdekel esetleg egy vadiúj 170/60 ZR17 Dunlop Roadsmart gumi, ne tartsa magában.. :-)
mail: lucifer0820@freemail.hu
Az első lehet, hogy érdekelne.
Nagyon sürgős fontos lenne. Előre is köszi
Kukkants már be a motor alá, és nézd meg nekem légyszi, hogy van-e a tieden is a hátsó rugóstagnál egy közdarab?
Ma adtunk egy pofont a szarnak, mert lebontottuk a fél motort, hogy kiszedjük azt a hézagolót, amit már lentebb említettem, de aztán vissza is raktuk, mert ùgy láttuk, hogy kell az oda. Kiszedve nem ült fel rendesen a rugóstag a helyére. és amùgy is csak 6 miliméteres az a kis bigyó.
Szóval muti a tiedet légyszi.
Köszi!