Érdekelnének. A bernadett.kovacs.1991@gmail.com ímél címre tudnál néhány képet? Fõleg a gumik állapota érdekelne. A többit privátban folytatjuk. Elõre is köszi.
Sziasztok! Üdv Mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne hogy nem rég vettem egy 2007 es zx-6r kawasakit 24 ezer van a motorban! Valameik nap azt tapasztaltam vele hogy mentem egyenletes gázzal 4 fokozatban és egyszer csak a motor automatikusan ráhúzott magának egy gázt vagy 3X mintha meghúzgáltam volna a gázkart pedig csak egyenletesen rajta volt a kezem... Ezt eljátszotta vagy 3 szor.. Lehet hogy kevés üzemanyag miatt vagy vizes lehetett a benzin? Ha valaki találkozott már ilyesmivel kérem írjon válaszokat előre is köszönöm!
Az ötletem nem más mint a csavar kiszedő készlet, ha nem is egy egész készlet de minimum egy csavarkiszedő alkalmatosság. Szervizekben szokott lenni ilyesmi.
Üdv 2 opció van. Mind a kettő roncsolásos. Az első az imbusz lyukba bele kalapálsz egy torx fejet(egyel nagyobbat). Ha az sem jó akkor jön a vágó és a kalapács...
Szia.Az a helyzet ,hogy csak a műszaki vizsga miatt akartam a kiput..ha èrdekel küldök linket mert talàltam a minap egy ugyanilyet mint az enyèm 40 èrt.
Elad9 olajam viszont van
Egy kawás soha nem bánja meg a motorját mert nincs miért. Tuuuudom neked még nem volt, így lükeséged mentesít a nagy zöld mánítú haragja jeee.