Ne aggódj, ha nagy a baj akkor azért, mert Úgy se lesz egyhamar kész, ha meg nincs nagy baj akkor meg azért.
Reménykedj, hogy nem a vezérlés, mert az szopó, de ha kalapács hangja van akkor gyanús, hogy a szelepecske nem zár vissza mielött a dugócska odaér és seggbebassza, annak meg nemtetszik ezért hangoskodik annyira.
Ha kiderült mi a baja akkor írd meg engem érdekelne. Remélem nem lesz nagy gáz vele
A szerelő a vez láncra és patronra gyanakszik /30000km -nél lett cserélve és most 39675 van benne ha jól emlékszem ne nehogy már 10000 km alatt szét megy az a szar/ és lehet el ment a vezérlés DE akkor mi a faszért olyan büdös meg miért kopog úgy mintha 10 kg kalapáccsal baszkodnák a blokkot ?
hát nem
ellenben kb 58 kissrácot ültettem fel a motorra vót öröm é bódottá-még a rendőrbácsik is aranyosnak tűntek eme fényben....mivel most nem volt köztünk egyre növekvő távolság..képeket hamarosan tolom a galériába
Bontóbol megkapod azt olcsón. De a fasz se tudja mi baja lehet, nekem gyanús, hogy nem akkor gyujt, vagy adagol amikor kellene, azért gyenge mint a simson es azert budos mert szar az égés.
Nem hinném, hogy mechanikus baja lenne - dogó eltört stb. Mert azt akkor tudnád már most
Reménykedj, hogy nem a vezérlés, mert az szopó, de ha kalapács hangja van akkor gyanús, hogy a szelepecske nem zár vissza mielött a dugócska odaér és seggbebassza, annak meg nemtetszik ezért hangoskodik annyira.
Ha kiderült mi a baja akkor írd meg engem érdekelne. Remélem nem lesz nagy gáz vele
Szakember kérdez: Gyakorikerdesek.hu
Ha nem mondjuk elvaszódik a vezérlés akkor simán beleverhet a dugó a szelepbe és attól lehet kalapács hangja, de ez esetbe nem lennék a helyedbe.
ellenben kb 58 kissrácot ültettem fel a motorra vót öröm é bódottá-még a rendőrbácsik is aranyosnak tűntek eme fényben....mivel most nem volt köztünk egyre növekvő távolság..képeket hamarosan tolom a galériába
Nem hinném, hogy mechanikus baja lenne - dogó eltört stb. Mert azt akkor tudnád már most