96-os ZX6R-emnek valószínűleg valamilyen üzemanyag ellátási problémája van. Ebben kérnék segítséget, ötletet. A tank le lett szedve. Látszik az AC pumpa, és előtte egy nagyobb, utána egy kisebb szűrő. A benzincsap kimenő ágát lehúzva RES üzemmódban kifolyik a benzin a tankból, de a helyére visszadugva már nem folyik le az AC pumpa előtti nagy szűrőbe. A szűrő oldala átlátszó, így látni lehetne. Egy idő után kijáratódik a rendszerben lévő maradék benzin, és leáll a motor. Viszont a szűrőt kézzel, feltöltve, egy orvosi fecskendővel, látszólag jól működik, a szűrőből továbbmegy a benzin az AC pumpa felé. Ez, az átlátszó benzinszűrő burkolatán keresztül látszik, hogy fogy onnan a benzin. A sok próbálkozásnál 1x sikerült azt elérni, hogy a tankból is vitte a benzint, de nem tudom, hogy akkor mi volt más, ekkor az üzemanyag szűrő nem ürült le, jól látszott a kis benzin fogyások után egyből csorgott a tankból az utánpótlás, felfelé buborékok helycserélésével. A tankból 3 cső jön ki, 2 db a benzincsapra, 1 pedig a szabadban végződik, lefelé vezetve. A szabadban végződőt megfújva ellenállás nélkül megy a levegő a tankba. A Res és az On állásokat megfújva a tankban marad a levegő, a fújást abbahagyva visszajön a befújt levegő. Az egész közben sípoló hang hallatszik a tanksapka felől. Sípoló hangot eddig is hallottam, már az első percben ahogy kitolom a motort a hideg garázsból a napra, fekete a tankja. Nem vagyok jártas a motorszerelésben, neten keresgélve egy pár órát nem találtam megoldást, ezért ha valaki segítene, próbálkozási ötlettel, vagy hogy miként működik a tank, benzinszűrő, ac pumpa, leginkább ennél a típus/évjáratnál, az most sokat segítene. Köszi, G.
Mondjuk az a nagy izomgyuri odabaszhatott volna, de gondolom az izmát optikai tunningnak használja verekedni nem tud. Persze minden balhé a nők miatt van, ez is
Ja basszameg, ma az M6-os autópályán elhagytam a váltókart felfogató 6-os csavart, aki megtalálja az küldje már el postán, mert mostaz van bent amit a benzinkuton guberáltam plusz alátétnek 4 sörösdoboz nyitófül.
Fura volt amikornem találtam lábbal a váltót, szerencsére nem lett nagy baj. De ez az áttétel gecijó, csak nem autópályán
?
Nincs véletlenül valakinek papíros vagy papír nélküli zx6r- váza? első futóművel esetleg kerékkel is? '97-es évjáratú vagy azzal megegyező.
Üdv
Mondjuk az a nagy izomgyuri odabaszhatott volna, de gondolom az izmát optikai tunningnak használja verekedni nem tud. Persze minden balhé a nők miatt van, ez is
Fura volt amikornem találtam lábbal a váltót, szerencsére nem lett nagy baj. De ez az áttétel gecijó, csak nem autópályán
http://tv2.hu/tenyek/video/oss...
Raktársöprésből maradt 2db MRA sötétített Racing plexi ! A cuccok vadonat újak, bontatlanok ! Amire jók :
ZX636 2005-
ZX6R 2005-
ZX10R 2006-
12000Ft az áruk !
Ha valakit érdekel dobjon egy mailt
jedis@freemail.hu
By Jedi