A 33. rajtkockából indultam és 15.ként végeztünk az 1000 openban.mókás egy pálya.Viszonyításképp:a Hungaroringen 2.00-ás időnél az átlagsebesség:130km/h...itt 170km/h ...vidi hamarosan.
Köszönet az Rkettő motorszervíznek
Azt látom!
Ha ember fején megy így szét a kezed akkor már előzetesben lennél. Köpors fal vagy érdes beton, esetleg lábadnál fogva húztak motorral és pattogott a kezed az aszfalton.
Na az gáz ezért még egyszer pofán kéne csapni gyíkcsávót
Semmi extra zajlik az élet és gyűjtögetek,mert Augusztusba beterveztem egy 1500km-es túrát Horvátba Omis-ig ott 3 éjszaka ,tökmosás sörözés 1000-el és vissza , .
Figyú nem basztatásként de tényleg lámpa nuku mi ?
Faszom akarta hogy ez legyen
Mellesleg így kitolódott az egész motoros szezonom kb augusztusra amire normálisan tudom majd használni a jobb kezem...
Veled mizujs?
Lenne egy olyan kérdésem felétek,hátha valaki képben van az adott alkatrésszel kapcsolatban és tudja a megoldást,még pedig a minap egy jó kis túra közben (melyet félbe is kellett szakítanom miatta) arra lettem figyelmes,hogy a víz/olajpumpa mivel ennél a modellnél egyben van a kettő (98-99 ZX-6R ,de lehet a 00-02 is ilyen még) tehát a víz/olajpumpa alján található egy kb. 6mm furat és abból a furatból picit el kezdett szivárogni a motorolaj! Véletlenül nem tudja valaki mi lehet a probléma? Kiment valami tömítésem vagy szimeringem a pumpából?
Köszönet az Rkettő motorszervíznek