vágom én hogy minden fiszfaszt megveszel hozzá... Érthetetlen. Bízzunk benne hogy nincs olyan nagy baj.
Meg bontóból amúgy is lehet olcsón szerezni alkatrészt hozzá.
És sztem ne add el. Gondolj csak bele, most ráköltesz x összeget és fasza. Eladod, aki megveszi jól jár. Te veszel egy másikat amivel szintén lehet hogy befürdesz.
Nem tudom hallod de most rohadtul csalódottnak érzem magam ,mert mindent amit csak kell ráköltök még lehet,hogy túlzásba is viszem és így beszopat a geci faszom bele ,
Na srácok hála a kibaszott szájba baszott jó istennek megdöglött a motorom az út szélén nehogy baj legyen épp,hogy be tudtam menni kútra rolleres filing volt,hogy rohadna meg ott ahol van , ,
haverom felhívtam aztán utánfutóval elvittük a szerelőhöz jót nem mondott hál istennek ,
jelenség = erő mint egy simson vagy komár
= fura égett szag vagy hasonló de kibaszott büdös
Olaj van benne, nem hengerfejes ,mert szép tiszta a víz és a olaj külön külön, blokkból semmilyen folyadék távozásra utaló jel nincs olyan tiszta ,hogy enni lehetne róla.
Nem értem mi a kurva anyja baja van már tele van a faszom vele megmondom őszintén kezdem megbánni,hogy megvettem esküszöm.
Gondolod annyira lerottyolódott a gép.
Kihez vitted a vasat?Ide Fehérvárra?