Legalább felraktad már hirdetésbe? Áruljad elfele, meg kifele, az ilyen falábúDzsók vinni fogják mint a cukrot. Aztán már csak egy kicsit kell hozzárakni és telefonálhatsz is Kobe városába az új blokkért.
Nem rég beszéltem a szerelőmmel én kurvára félreértettem amit mondott újból elmondta mi van a blokkal és most nagyon de nagyon kihangsúlyozta,hogy ennyi volt neki Főtengely javíthatatlan. ' hónapig hiú reményeket dédelgettem és most ráébresztett mindenre. Sajna csak is egy másik blokk szolgálhat tovább a motorban a régi sajna donor lesz
Jövőhétem most már tényleg ráfekszek a témára.
Beszéltem kawazsoltival is és még egy jó pár emberke mondta ill. írták,hogy ne vegyek másik blokkot hanem csináltassam meg az enyémet mert az legalább tudom milyen JÓ viszont amit vennék azt nem ismerem. Ezért nem veszek másikat hanem megcsináltatom az enyémet most már eldöntöttem és végleges.
Ha kész lesz szólok lejöhetsz simán én benne vagyok aztán elgurulunk valamerre majd .
Cső
Már nagyon hiányzik a motorozás
- Jó ez bármire! Mittudomén nehezék vagy alátét!
- Mi alátét ba*zzeg?!?
Na akkor mikor is hozod ? , ..........
Beszéltem kawazsoltival is és még egy jó pár emberke mondta ill. írták,hogy ne vegyek másik blokkot hanem csináltassam meg az enyémet mert az legalább tudom milyen JÓ viszont amit vennék azt nem ismerem. Ezért nem veszek másikat hanem megcsináltatom az enyémet most már eldöntöttem és végleges.
Ha kész lesz szólok lejöhetsz simán én benne vagyok aztán elgurulunk valamerre majd .