csőcső.....kb 2 x akkora az élettartam, DE nagyban függ a használattól! ár az kb ott mozog, ahogy azt szdbmw is irta.. bár nekem ócsóbban jön 115 Ft-al/ db-ként
NINCSMIT GO!
gyertya.. NGK iridiumos árban egy ropival több, mint a sima kb, de megéri.... már alább ezt vhol kifejtettem akitől nekem jön a gyertya, 20/9431176 ---Takáts Gergõ ő tud segiteni gyertya terén! MEGBÍZHATÓ, KORREKT! ja és ért hozzá ami nem utolsó dolog ! üv z.
Köcce kicsikawa. A riasztó már meg van csak nem tudom eldönteni,hogy meg éri-e be köttetni v. nem mert én is ilyesféle dolgokat hallottam.
FONTOS:
Ja és lenne 1 kérdésem még ami mindenkinek szól aki tud segitteni .Van havernak egy 05-06-os 636 az a kérdés,hogy leírás alapján mikor és hány km után kell cserélni gyertyát és milyen a megfelelő és a legjobb hozzá.
Köszi a válaszokat.
Cső GO! Szal riasztó, hmmm.... én 2 helyen kérdeztem utána mert nekem is kellett volna, akikkel én beszéltem mondták, hogy bele lehet tenni, csak annyi a bibi hogy 2-3 naponként be kell inditani, mivel oly kicsi az akksi, hogy leszivja, hacsak nem teszel bele egy riasztó áramtalanítót. (na de akkor mi értelme a riasztónak ?!?! ha áramtalnítod.... ) akikkel én beszéltem a berettyó security kft, és a dr gáz szolgáltató bt. így fel is adtam egyenlőre a dolgot.... link Pl....
Jobbat és többet nem tudok mondani.......
üdv z...
Ejha akkor jó rosz nektek Nekem éppen van zárt hely, de nem fűtött. Elég jó a védelme mondjuk, mert ha kinn sokáig minusz 10 fok van, benn akkor is 0 fok van.
a fűtött garázs azért kell, hogy a legjobbat kapja És csak félig zárt helyre tudnám tenni... magyarul van tető meg 2 oldal... a másik kettőn meg befújja a szél a havat
Azért tök jó nektek hogy indítgathatjátok, nézegethetitek a motorotokat... Irigyellek titeket
Én átvittem egy haveromhoz és ott lakik tavaszig mert ott fűtött garázsban tudtam elhelyezni... Szal nekem csak a képek maradtak tavaszig. Meg amikor meglátogatom. Lehet gyakrabban kellene...
Az is igaz,hogy nem sok vizet zavartak...
Viszont a legszebbek voltak!