Szemeset begyél.
Könnyebb használni, biztosabban tart.
Nekem bakos van, de rettenetes gagyi dolog.
A gumi leválik, a kerék neheten forgatható, gáz ráemelni...stb.
Én is veszek hamarosan egy szemeset.
Tényleg,már meg szerettem volna kérdezni tőlletek,hogy melyik tipusú hátsókerék állványt ajánljátok 99' zx-6r -hez?A emelőszemes,villásat (tudom gyárilag ki van alakítva az emelőszem helye M10es menettel) vagy a gumibakkosat?
Tehát 3 rögzítőcsavar fogja a vízszivattyút a blokk oldalához.Gondolom ezt is valami tengely hajtja amely a blokk oldalából jön ki,melyet szintén valami tömítés vagy szimeringgel zárták le az olaj kifolyása,kiszivárgása miatt!
Ma megtörtént az olajfolyásom pontosabb ellenőrzése és kiderűlt nem a kisfogaskerék mögött lévő szimeringnél enged,hanem a vizpumpa felső kis nyílása mögűl enged.A motort még sebességbe sem kellett tennem!
Hogyan lehetne orvosolni a problémát?
kgfb káreseménynél a biztosító 50%ig fizeti a kárt az felett totálkár elszámolás ami azt jelenti hogy megroncsoztatják i nternetes portálon és a legnagyobb licit lesz a roncsérték.ez levonandó az eurotax árból és az képezi a kártérítési összeg alapját.-ehhez jön a ruha kár a bukó a stb valamint a káresemény napjátol a kifizetés napjáig a késedelmi kamat. nem kelll számla a javításról ahhoz hogy kifizessék,tudok egyezséget is kötni a biztivel.hozzányúltál már a mocchoz?
Könnyebb használni, biztosabban tart.
Nekem bakos van, de rettenetes gagyi dolog.
A gumi leválik, a kerék neheten forgatható, gáz ráemelni...stb.
Én is veszek hamarosan egy szemeset.
Láttatlanban passz.
Kérünk képet a dologról.
Kééész vagyok!
Ma megtörtént az olajfolyásom pontosabb ellenőrzése és kiderűlt nem a kisfogaskerék mögött lévő szimeringnél enged,hanem a vizpumpa felső kis nyílása mögűl enged.A motort még sebességbe sem kellett tennem!
Hogyan lehetne orvosolni a problémát?
tessék!
Egy kérdésem lenne hozzád,hogyan szerelhető fel egy 99" ZX-6R gyári kipuffdob helyére,melynek igy néz ki a rögzítési pontjai: