hát még nem tom.kicsit parázok széjjelbaszni az enyém,még képlékeny.50-50.az nem baj ha parázol,csak fokozatosan,mindig amennyire érzed hogy mered,de nem jön olyan könnyen tul ne félj.
Szia CrazyJoe.....szerintem állat ez a kép én is szerettem volna ilyen képet de nem tudtak lekapni mert még nem merem felvenni annyira a motort...mert parázok hogy túljön...viszont egy kérdés jövőre jössz Zx-kupázni?
próbáltam az r6r-t egy igen csak ütös mentben ugyanis egy egész 7végére megkaptam.fantasztikus gépezet
de nekem csak ninjám lesz.ez más és kész.ez az egy motor ami ugy megvigyorogtat beszaratás közben a bukó alatt, hogy ha nem lenne fülem körbeérné a szám a fejemet.
Engem ilyen érdekességek érdekelnek, mint például ez a pereskedés. Én úgy tudtam, hogy a 06-os r6r kevesebbet pörgött, mint amennyit éppen az óra mutatott. Milyen információk vannak még?
Most fasz leszek Nekem csak annyi a bajom vele, hogy nem zőőd és nem Kawasaki Egyébként szép meg minden, de az előbbi kizárásos dolgok miatt nem kellene
Az USA-ban rengeteg per folyik a Yamaha ellen R6R tulajok által,mert a motor nem teljesíti a gyártó ígéreteit.Fordulatszám és teljesítmény.Ezt csak úgy érdekességként!Szerintem a formájával már egy kicsit túllőttek a célon,nekem nem tetszik.De hát kinek mi.Ízlésekről nem lehet vitázni.
Annyi a dolog lényege, hogy nekem a ninja és az r6r a szívem csücskei, de nemrégiben kipróbáltam egy r6r-t és elkápráztatott a viselkedésével. Nektek miért nem tetszik a 2007-es r6r?
Tuggggyá má olvasni
de nekem csak ninjám lesz.ez más és kész.ez az egy motor ami ugy megvigyorogtat beszaratás közben a bukó alatt, hogy ha nem lenne fülem körbeérné a szám a fejemet.
Annyi a dolog lényege, hogy nekem a ninja és az r6r a szívem csücskei, de nemrégiben kipróbáltam egy r6r-t és elkápráztatott a viselkedésével. Nektek miért nem tetszik a 2007-es r6r?