Heló. Nincs sajna normális felvevőeszköz, telefon meg semmit nem ad vissza. Keritünk rá majd sort mihamarabb, hogy meghallgasd élőben, elvégre pár köpésra laksz
Szolíd?Tudnál feltölteni videót a te mocid hangjáról?
Motorozgatsz még?Én már nem,ebben a negativ hőmérsékletű időben.Utoljára tegnap mentem egy szolíd karikát!
Lenne egy eladó VIPER (Professional Racing Exthaust) kipufogó?Mit lehet tudni ezekről a dobokról?Megéri az árát?Jó minőségűek?Ja és ami nem elhanyagolható milyen hangot produkálnak egy zx6-os Kawának?
Szia!
Nálam ugyan ez történt csak én az aksit merítettem le.
Betolás ...
1 igen 2 nem.Kérdeztem többeket is és mondták hogy ez van .Még a régebbi tipusokon is.
Mostmár én is megkaptam a választ,hogy van ez a retesz....
Sajna a kis méret miatt úgy jött össze, hogy külön márkájú a nacim és kabátom, ebből kifolyólag nem egyforma a cipzárméretük és a kettőt nem tudom összezárni egyrészessé. De végül is hogy kérdésedre válaszoljak a nacim az nagyon dúrva, IXS 82E ft helyett 41 E-ért vettem tavaly a Debreceni Yamahamathétól. Pestről szerezték be, de az az üzlet éppen megszűnt ezért mindent féláron adtak. A kabátom Hein Gericke, azzal annyi a bajom, hogy elég bő fazonú én pedig hipersovány vagyok. Igy aztán a protektorok nem teljesen úgy illeszkednek rám ahogy kéne. A csizmám az meg Trace RX1
Nekem zőőd Berik van.
Hála St.Petinek,eséses tapasztalatom nincs. A térdkoptatóm is, még csak a ruha felvételénél ért le.
Viszont ilyenkor sok helyen ,hihetetlen kedvezményt adnak.
Én a Ceglédi Kawasaki szalonban vettem. Rendes fazon a tulaj. Nekem is engedett egy csomó 10ezreseket.
Shox áruházban lehet kapni bőr alá öltöző termo ruhát, nagyon frankó a külső levegőt nem engedi be csak minimálisan a bentit viszont nagyon jól kiszellőzteti és nem izzadsz be. Ráadásul vízálló is, esős napokat leszámítva nem is fogok cordura ruhát hordani ezentúl. 6 ezer forint a felső, 6 ezer forint az alsó.
Szolíd?Tudnál feltölteni videót a te mocid hangjáról?
Motorozgatsz még?Én már nem,ebben a negativ hőmérsékletű időben.Utoljára tegnap mentem egy szolíd karikát!
Lenne egy eladó VIPER (Professional Racing Exthaust) kipufogó?Mit lehet tudni ezekről a dobokról?Megéri az árát?Jó minőségűek?Ja és ami nem elhanyagolható milyen hangot produkálnak egy zx6-os Kawának?
Esetleg olcsóbban?
Üdv:Go
Nálam ugyan ez történt csak én az aksit merítettem le.
Betolás ...
1 igen 2 nem.Kérdeztem többeket is és mondták hogy ez van .Még a régebbi tipusokon is.
Mostmár én is megkaptam a választ,hogy van ez a retesz....
Hála St.Petinek,eséses tapasztalatom nincs. A térdkoptatóm is, még csak a ruha felvételénél ért le.
Viszont ilyenkor sok helyen ,hihetetlen kedvezményt adnak.
Én a Ceglédi Kawasaki szalonban vettem. Rendes fazon a tulaj. Nekem is engedett egy csomó 10ezreseket.