Nyakunkon az újév, elmúlt a karácsony, motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a meleg garázsba rohad meg a vasad! Várd ki az időt én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok minden motorosnak boldog új esztendőt!
Az még lemaradt, hogy idén már annyiból másabb lesz a helyzet, hogy két srác is motorozni fog, tavasszal veszik a járgányokat. Egyik évfolyam másik osztálytársam volt. Kunmadarasra jösz majd te is?
Semmi gond a regényért szivesen elolvastam!Hasonló képpen én sem rajongom a full részeg feeling-ért mint te sem!Nagyon egyullámhosszon vagyunk!Nem csak a bulikkal és a részeg emberekkel kapcsolatban,hanem a baráti társaság szétoszlásában is,mivel hasonlóképpen az én társaságom is apránként megfogyatkozott még végül egyedül maradtam vagyis öcsémmel ketten bohóckodunk mostanság.Az én társaságomat inkább a távoli munkahelyek és a barátok barátnői osszlatták szét.Én sem vagyok az a "igyunk még látunkés állunk tipus".Iszogatunk néha egy picit öcsémmel meg a csajokkal de csak mértékkel!Ugyanis pár feles Jagermaiser nem árt meg.De túlzásba nem esünk!
Az az igazság, hogy az emberek akik bulizni mennek, 90%-uknak csak annyit tesz a szilveszter, hogy éjfélig saturészegre iszom magam azt csű. Én egyáltalán nem szoktam inni és ezért nem is szivesen megyek el sehova. Azért hogy ott legyek xy helyen és nézzem a részeg emberek fejét, nem megyek el és nem is vágyok. Régebben volt jó kis baráti társaságom akikkel együtt voltunk szilvesztereken. Zenét hallgattunk, ettünk-ittunk, esetleg filmetnéztünk. 5-en voltunk igy jó spanok, de 2006 végén valamiért bomlott a brancs. Egy fővel csökkent, majd 2007 tavaszán másik srác is elkeveredett tőlünk. Még az nyáron egy harmadik is szintén más társaságban találta meg örömét. Maradtunk ketten Bandi007-el (fórumos neve) de ők most nyáron édesanyjával Debrecenbe költöztek válás miatt Ráadásul panelba tudtak csak menni, igy a motorozást is felkellett adnia és ahogy telik múlik az idő, egyre jobban hanyagolja Kabát és a társaságom. Persze ez érthető is, mégsem a szomszédban lakik mint ez előtt. Egy utcával laktak tőlünk arrébb. Bocsi a regényért, csak igy volt legérthetőbb a dolog azt hiszem
A slip on az tuti, hogy az mikor a dobot csak rátolod az összekötő cső végére és egy vagy két rugó fogja össze a két részt. A bolt on pedig talán a csavarozós módszerre utalhat. Leforditva slip on=csúszik bolt on=retesz. Én csak ebből következtettem, de nem biztos hogy jó is a gondolat
Helló Mindenkinek!
B.U.É.K Minden Kedves Motoros és Motorozni Vágyó Társamnak!
Valaki meg tudja mondani nekem,hogy a kipufogódoboknál a Slip-on és a Bolt-on kifejezés mire utalnak,mit jelentenek?
Szevasztok 6-osok 2009-re kivánok mindenkinek:
12 hónap boldogságot,
52 hét vidámságot,
365 nap sikert,
8760 óra egészséget,
525600 perc jószerencsét,
31536000 másodperc örömet. Ezeken kivül sok motorozást és sok szárazságot
Szevasztok Kawa-sok!
Eljött az év utolsó napja és ezúton kívánok minden kedves motoros társamnak és családjának,hozzátartozójának,barátjának,kedvesé
nek Boldog Baleset-és Kármentes,Örömökben és Boldogságban legfőképpen Egészségben Gazdag Boldog ÚJ ÉVET 2009 !
Remélem mindenki túlélte a szilvesztert
Hol és hogyan telt a szilvesztered?
B.U.É.K 6-osok
B.U.É.K Minden Kedves Motoros és Motorozni Vágyó Társamnak!
Valaki meg tudja mondani nekem,hogy a kipufogódoboknál a Slip-on és a Bolt-on kifejezés mire utalnak,mit jelentenek?
Mindenkinek moccozásokban gazdag boldog új évet!
Remélem még sokat túl fogunk!
Boldog újévet minden motos társamnak!
a karácsonyról lemaradtam mert beszart a számitogépem, ezért szeretnék kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni minden motoros társamnak.
heppi nyú jér
12 hónap boldogságot,
52 hét vidámságot,
365 nap sikert,
8760 óra egészséget,
525600 perc jószerencsét,
31536000 másodperc örömet. Ezeken kivül sok motorozást és sok szárazságot
Eljött az év utolsó napja és ezúton kívánok minden kedves motoros társamnak és családjának,hozzátartozójának,barátjának,kedvesé
nek Boldog Baleset-és Kármentes,Örömökben és Boldogságban legfőképpen Egészségben Gazdag Boldog ÚJ ÉVET 2009 !