na ha +2000 Ft akkor hagyom hadd szedje szét ő meg rakja össze. Múltkor amikor leszedtük az idomokat akkor is baromi nehéz volt visszatenni... 2 csavar ráadásul ki is maradt valahonnan azokat is őrzöm hogy majd hátha a következő szétszedésnél kiderül hova valók Amúgy lakk alá szeretném a matricákat.
Ha Te szeded szét nyilván olcsóbb,mert senki sem dolgozik ingyen.Matricázás?Ha lakk alá akarod/tartósabb/,akkor a fényező teszi fel/bár mindez csak megbeszélés és megegyezés kérdése/,ha lakk fölé akkor felteheted Te is,vagy akár a dekoros is.
Na összeraktam a gépet!Eddig,hogy lekopogjam minden rendben volt vele!Kapott új O gumi gyűrűt és hőálló tömítőpasztát vékonyan!Kapott új Etilén-glikol (piros) fagyállót 2az1 arányban.Hamarosan az olajszervizet és a láncápolást végzem el a vason!Még nem döntöttem el 5100 vagy 7100-es Motul olajat kapjon! 10W-40 az tuti!
Ha tudtok valami fasza helyet mondani Pesten vagy Pest környékén... Azt megköszönném... Nekem itt ilyen 70-ekkel dobálóztak... És csak odaviszem a motort, otthagyom, aztán visszamegyek érte 2 hét múlva és kész is? Vagy hogy van ez? Mert én nem szívesen szedném szét. Matricázást is a festők csinálják?
Go akkor feltehetsz a tiédről is mi meg azt néznénk meg!
Én majd karácsonykor rakok fel nektek a gyárival utánna meg a yosival! Remélem jó hangja lesz
Addig a szobámba pihen és gyönyörködök benne
Igen az törve volt és hegesztve lett, és festve. A szint nem találták el rendesen. De ha jobban megnézed a jobb oldalán van horzsolás, úgyhogy ha lesz rá pénzem akkor egy fényezést majd kap. Azt nem tudja valaki, hogy kb mennyiből lehetne megúszni egy festést minden elemre?
Valaki megtudné mondani nekem hogy az emelőszemet ahova felrakod ott milyen menet van? sima vagy sűrű? Sima nem akar belemenni csak nagy erőkkel tekerődik bele de nem is erőltettem mert olyan mintha új menetet vágna magának! Fater 400-asába simán belemegy csak az enyémel kell szopni hülyét kapok
Hát remélem is, hogy meglesz :) el is hiszem hogy rosszvolt feladni! Ma még csináltattam a munkahelyemen az esztergályos bácsival 1pár emelőszemet hát jobban megcsinálta mint a gyári :) 500ft-ért! Ma tiszta boldog vagyok :)
Jóéjszakát és köszi mégegyszer!
40-ért nem hagynám ott. Szerintem az már nagyon nagy lehúzás.
http://hiroshir.hu/sw.!news/id.357
Én majd karácsonykor rakok fel nektek a gyárival utánna meg a yosival! Remélem jó hangja lesz
Addig a szobámba pihen és gyönyörködök benne
Üdv: Go
Ja még néznék ám ilyen nyalámságokat.
10perce jött meg a csomag! Tetszik nagyon szép darab :) Ma nem hiszem, hogy felrakom rá lehet csak holnap!
Köszönöm mégegyszer!
Jóéjszakát és köszi mégegyszer!
Holnap már biztos ottlessz.
Ittvagy még?
Köszi szépen már várom! Milyen volt megválni tőle?