Én nem próbáltam, de olvasgattam már régebben a neten róla. Vannak szerkentyűk, trükkök de minek is megpiszkálni? Jó ez úgy ahogy van. Ha nem elég, akkor vágj bele egy turbót!
Hmm ma gondolkodtam azon, hogy valaki (pl Bird) nem próbáltátok a ram airt hergelni? Arra gondolok növelni a nyomást? Jó tudom van neki egy szenzora, meg más is.... de eddig egy motoron nem láttam nagyobb levegő beömlőt, és most hogy turkáltam a neten másokat is foglalkoztat nem csak engem :D valaki valami infó? Bár ahogy olvasgattam 2002- nem véletlenül nőtt a "torok szélessége.. csak akkor meg hol jelenik meg a +, gyáriakban nem nagyon :S pedig majdnem dupla a befolyt levegő mennyisége ha jók az infóim :S
Történt egy kis előrelépést a motorprojectben. 4-ből 3 indexem nem égett, ezek meg lettek csinálva, jövő héten mennek fel az új Conti gumik és kap műszaki vizsgát. Időközben a szerelő visszamondta a felújítást, felhívtam Pakson és Szekszárdon az összes jóravaló szerelőt és szintén időhiány miatt (vagy azért mert csak cross vagy choppert vagy veteránt csinál) nem vállalták. Viszont Pestről kaptam meg egy tolnai szerelő számát (további szálakat nem fejtegetem, drámába illő akció volt, mire lett szerelő/telefonszám ) és ő május elejére vállalta. Remélem, ha jövő pénteken rácsörgök, akkor is így fogja gondolni
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki milyen lánckerekeket használ? Csak a JT-t és az RK-t ismerem... még nem cseréltem a gépen amióta meg van. Melyik jobb választás? Fokokkal nem babrálok, marad minden a gyári verzióban
Tudok segiteni Adatlap!
2000-2001-es évjáratú 12-eshez keresek motorikus alkatrészeket, hűtőt, jobb oldalidomot...
Lenne esetleg vkinek ?
Aaron
ha egy kicsit jobb időre fordul, akkor elmegyünk Euroringre, onnan meg át Kakucsra egy kicsit gumit koptatni
ha érdekel a dolog
Van minden csak mindent db ra lehet rendelni szettben nem! Tudnom kell hová és adom az árat!
Van raktáron ha kell segitség!
Érdeklődnék, hogy ki milyen lánckerekeket használ? Csak a JT-t és az RK-t ismerem... még nem cseréltem a gépen amióta meg van. Melyik jobb választás? Fokokkal nem babrálok, marad minden a gyári verzióban
Gyurcsóóóók mester