Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáltam már tegnap is és ma is beírni a számokat, meg az email címet, de azokat a hozzászólásokat nem engedi megjeleníteni.
Gépeld be a google-ba, hogy ago motors és steelhorsemotor és megkapod a számokat, címeket.
Nem értem én ezt a rendszert
Tegnap is és ma is elküldtem a hozzászólást és utána meg sehol semmi!
Telefonszamokban tudsz segiteni?ago vagy kawazsolti?amelyik jobb lenne?
Ezt nem tudom megmondani Egy telefon a kereskedésbe és megmondják. Pár száz ft/db szerintem.
Nagyon draga szerintetek? Nekem azok a muanyag szarnyas kis patent jellegű csavarok kellenek,
Szerintem a kawánál olyan nincs, hogy csavarszett. Ők az adott csavart fogják neked megrendelni amit kiválasztasz a motorodhoz.
Én amikor rendeltem évekkel ezelőtt, akkor egyesével voltak csomagolva, cikkszámmal ellátva, ahogy a képekről kiválogattuk.
De ahogy Vitya is mondja egyszerűbb ha felhívod akár AGO-t, akár Kawazsoltit és megkérdezed őket.
Mindenben benne vagyok. Gyorsulás, pizza, bmw, haverok, buli, fanta
Egyszerűbb, ha őket kérdezed, ők mondanak neked konkrét ajánlatot mindenre, amit szeretnél. Én pl. alkatrészeket/kiegészítőket eddig kizárólag Zsoltitól és Ago-tól rendeltem és fogok is (kivéve a Yoshit ), sőt, karokban is tudnak majd segíteni
Ha nem ebayrol hanem az agosokat felhivnam vagy kawazsoltit,akkor ok hianymentes csavarszetett tudnának adni?vagy ok is hianyosat?esetleg joval dragabb kerulne? 2ujjas elsofek es kuplung kart is kelllene vennem de nem tudom milyet vegyek hol keressem,menyibe fajhyt.segitsetekk sracok kerlek
pedig gondoltam eladom a kabriot, veszek egy zödséget , és együt járjuk a világot , mindenkit legyorsulunk, meg ilyenek
esszük a hagymás babot meg a krumplis pizzát jövöhét pizza
Nem fogok csalni
Inkább legyek becsületesen 5-ik, mint csalással első!
Áááá engem a haccázasok lehagynak
hát de ménem csalsz te is mondjuk indulnál a 600cm3 kategoriában megmondod a szervezöknek, hogy blokkot cseréltél ugyse nézik .. na mekkora ötlet
Nem is leszek! A sok csaló miatt felfüggesztettem a tevékenységemet
Nincs értelme olyan helyekre járni ahol nem kapok számlát, ahol engedik a csalókat versenyezni, még akkor is amikor nyílvánosan lebuknak
Inkább másra költöm a pénzemet. Aztán majd a szervezők is rájönnek, hogy ki járt jobban. Majd a számok megmutatják, hogy hová is fejlődik a sportág Magyarországon
Nem votá Lacházán …
Kéne venni. Állítólag újra bevezetik
DDR-es nincs?
na én ezért lette,laza...... de tényleg .Bird.Viszek NSZK makit,váltasz nekem?
Nekem ami a 2oldalidomot a hasanal osszefogja megvan hanem kívül az kldalidomktmeg inkabb azok a fekete műanyag ketszarnyas csavarok hianyoznak mert eltortek a zarnyak
A linken sasold meg, hogy mit tartalmaz a csomag. Minőségre nekem jó, árban meg pláne, még akkor is ha csak a fele csavarokat tartalmazza. A 12-es csomagban a nagy idomrögzítő csavarok nem voltak benne, a gumi betétek. Meg pl. a lámpa rögzítő csavarok sem, de az nem is tartozik az idomcsavarokhoz. Nekem megérte.
Gumibetéteket és a csavarfej alá az alu központositókat tartalmazza?
Illetve az alsó lemezanyákat és lemezanya szerő összefogó lemezeket?
Minőségre milyen?
Vazzze némelyik képen úgy nézel ki, mint Jáber Ricsi a savanyú az életből
Nix fotó, döjcse márk van?
Csavar ügyben pl. Kawazsolti, AGO tud segíteni vagy bárki más aki még kawa témában otthon van. De nézhetsz neten is pl. ebay, de az elég szívás is tud lenni, mert nem fogsz minden csavart megkapni hozzá, még akkor sem ha teljes 160 db-os szettet írnak. Jónak jók, meg egy teljes szett kb. 7-8 ezer ft, de nincs meg benne minden.
http://www.ebay.com/itm/KAWASA...
Facebookon Mephisto Zara a nevem.ott találsz fotokat.boritokepem is az.
fotó nix