Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm vajon mi is kerülhet abba a kilótízdekás zizibe? hogy még nincs otthon
Amikor arra jársz, akkor szívesen látlak!
Addigra remélem, hogy a ZZ-R 1100 is láthatóvá válik
A kilókat meg majd kiizzadom
te Bird,? MÁ MEGINT össze kavartad kilódat a magasságoddal? imádsz mi? szval Májusban mikor is nyit a kawa-múzeum?
190 centivel és 130 kg-al nekem tökéletes a ZX12R!
Kormánygátló nekem az egyiken van, a másikon nincs. Megmondom őszintén, hogy az utcán nem éreztem a hiányát. Pályán viszont párszor jól jött. Sok függ a tempótól és a stílustól.
jó dolog részletesebben:qrwa jó dolog megvéd csillagvizsgálat után 1kellemetlen pofára eséstől!
Kormanyteleszkoppal hogy alltok?Hasznal valaki?Nem szitalbe az eleje?Mee ugylatom gyarilag nem adnak a 12re
Na ezt orommel hallom alig varom hogy belekostoljak az ero zold oldalaba biztos motoros volt a rendorbacsi de azert rendes gesztus volt tole
Köszi és megy is, rendesen.
A hétvégén 'ráestem' egy RS rendőrségi Octáviára, de integettek, hogy mehetek, nem akarnak feltartani a 160-as tempójukkal. Ilyet se láttam még, de azért megmutattam nekik, hogy mennyire kevés a paripájuk, ha egyszer szeretnének elkapni egy ZX-et.
Domi .Szép az új géped!
195 cm-rel jártam vele a sógoroknál, olaszoknál, lengyelben, horvátban, itt-ott, de nem volt kényelmi problémám.
Persze a Stromi után már kényelmetlen minden. :-)
Ezt a kérdést lepasszolnám a kollégáknak a 170 cm-el
Koszonom szepen!;) bezony faxa kis gep,de most ugydontottem hogy megvalok tole es kawasakira nyergelek !zx12 ben gondolkodok mert hat 2 meter magasvagyok es suzuki picit kenyelmetlen 200km utan!Nektek mennyire kenyelmes a gep?es a szokasos hulye kerdes :D Mitnezzek meg egy zx12esen vasarlasnal?
Az már igaz, hogy nem annyi azaz összeg Szép a TLR-ed, nekem ez a legszebb Suzuki Az S-t próbáltam, jó kis gépek.
Üdv drága márkatársak

Tegnap nyílt nap volt a kaváéknál a 11 ben, elvittem 3 bringát próbálni, Z1000 maradt a végére, de a megállapítás, hogy a 12 még mindig jobb lehet hogy leharcoltabb stb... de megerősített hogy jó választás volt a 12

jah és búcsúztattam az 5K km szeptember óta, úgy hogy készülgetek az olaj cserére is lassan
Na de azert 690 az nem 870 emlekszem januaban meg annyiert volt fent!Nem fontos hogy zold legyen csak legyen egyben az se erdekel ha haccazezer kilometervan benne csak egybe legyen a paripa van az a lila hupikek 730 ert vesszek meg tecccik kicsit buzis de egyedulallo szinvilaggal rendelkezik
Na de hogy 5300km legyen benne? lehet blokkcseresvolt
Annak a motornak semmi baja az égadta egy világon! Aki pályázik, inkább vegyen hatost, vagy tizest Ha beszámolták volna az R6-ot az enyim lett volna, de szerencsére találtam egy majdnem ugyanolyat Még azért a 870-ért is jó ár, kevés jó eladó 12 van itthon és ahogy nézegetem a motorokat az ár nem mindig tükrözi az állapotot (és ez minden itthoni használt járműre vonatkozik). Ha ilyen gépet akarsz és nem ragaszkodsz a Kawazöldhöz az a példány megér egy misét vizitre
Gondok!? Milyen gondok? Hmm... 300ropi? Pályaátalakításhoz lehet kicsit kevés... Érdekes egy szitu. Ennyi pénzért, mint amennyiért elvitték tőled, azért igazi kincset vettek.
Hmmm bameg ezt jo tudni mert szemezgetek vele!De igymar azthiszem targytalan! na meg persze 870ert
Hát mit ne mondjak most erre...!
Mikor megvette ő nem pályázni akar meg stb... közben mikor megvette utána hívott hogy pályázik vele és ekkor jöttek a gondok neki!Nem rég felhívott hogy elvitte szerelőhöz és azt mondta neki hogy rá kell költsön 300ezret!Mikor tőlem megvette semmi baja nem volt a motornak erre nála 300-at rákell költeni!?Érdekes!Mondtam is neki hogy én arról nem tehetek hogy pályázik vele és cserélni kell pár cuccot rajta ami normál használat mellett nem kell!Megnézte átnézte tetszett neki megvette innenstől már nem tudok neki mit csinálni!Nagyon sajnálom a mocit direkt nem is szoktam nézegetni a hirdetéseket ha te rakod ki Vitya meg sem látom de semmi pénzért nem venném vissza!Sajnálom rettenetesen hogy így járt a volt 12-sem!
Reggel volt, sötét volt, nem látta hová és mibe ül bele
Zsanettkának az üléssel nem volt gondja bele ült ő bármibe ,őő a száját nem tudta összecsukni
Csak óvatosan, mert utána még motorra sem fogsz tudni felülni
Így van gyári rendszerrel legjobb a Wííííli Birdi:Majd előtte jó körbe kukken ,nem szeretném Németül eljátszani Zsanett főszerepét!
Lehet, hogy gyári kipufogója lesz Lazának, de az egykerékért ott rendesen kikormolják a hátsóját
Ozt milyen kipufogó lesz? Vagy csak megy vissza rá a gyári? Remélem az enyém is bekerül már a szanatóriumba 2 héten belül De tegnap leteszteltem, azért a bikája még meg van