Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000es meg a regi 350es oraval.mezoberényben vettem egy volt bátszi motor tagtol.
Zara:melyik évjárat is a te Bestiád?Ninja killertről van?
Szia sracok!lassan kész a vas,csak kellene az idomfelfogatashoz a csavarszet a ocimhoz mert hianyos.em tudnatok. Segiteni hogy honnan lehetne megrendelni ha van ra lehetoseg.meg 2jjas fék es kuplung kart,vgy gyari is jo.árakkal nem vagyok tisztaban.oszi a segitseget. Kawazsolti aktiv meg?
na lebontottam, a műanyagokat, délután jön cimbi, viszi hegeszteni.....
Érdekes látni full kopaszon
Félénk informatikus
bár elöbb vettem volan ilyen autot ááááá én a kis félénk informatikus meg ez az ufó tökéletes célpont
Jó hát én se mondom el otthon
Az assszzzony kikinyííír csak sunyiban izé akkor megtankolom ész go
Akkó' mennnnnyyyyyünk csajoznííííííííííííííííí a kabrióval
ninxen v2 meg kétkerekü 4 kerekű van helyette m3 kabrio
Kaja nyam nyam, foglak
Ehhh, csak nem megborultál?
lezúztad?
Na hogy valami poén legyen
előtte még 10 percel
mindig olyan jön, ami még nem volt... hát ma is jött sajnos ilyen, amihez képest még a leg szakálasabb vicc is fergeteges poén ehhez képest. Hogy mi történt....30nál az örsön, az ikea mögött....kell egy műanyagos ennyi elég hozzá... szal a buszok útvonalánál kifejezetten figyelni kell, még ha sokszor is járunk arra. Ennyi a konzekvencia.
A műszakit meg megkapta ma délben 2 évre..... hát mit is mondjak... keserédes lett az öröm.
Westend. Szerinted titkos, ha ide írtam?
hol gondoltad Bird? Nyílt a rendezvény?
olaj,-szűrő lecserélve, guma felavatva
Guro, ez valóban egy állat guma, bár picit a "tempónál" imbolygósabb, de a többi...... bőven megéri nem is tudom hogy éltem eddig nélküle

"kellemes fáradság járja át a testemet"
muhaha

nekem is fent van a garnitúra gunyi
Ma megyek haza nyíregyről, holnap olajcsere, már otthon vár a kence, meg a szűrő hétfőn ha minden jól megy intézem a műszakit
Marcipán szirénázzzz!
Jövő héten egy laza kajcsi?
te itten fél4kor még ne ásítozzál ,inkább toljál fel mutiba képeket a 2hengeres 12-esedrő he!
felkerültek a "rágógumik"
D211 GP racer és láss csodát tud ez a nagy dög is lapon fordulni
Semmi extra Dyno jet kit, sportrendszer