Szia sracok!lassan kész a vas,csak kellene az idomfelfogatashoz a csavarszet a ocimhoz mert hianyos.em tudnatok. Segiteni hogy honnan lehetne megrendelni ha van ra lehetoseg.meg 2jjas fék es kuplung kart,vgy gyari is jo.árakkal nem vagyok tisztaban.oszi a segitseget. Kawazsolti aktiv meg?
mindig olyan jön, ami még nem volt... hát ma is jött sajnos ilyen, amihez képest még a leg szakálasabb vicc is fergeteges poén ehhez képest. Hogy mi történt....30nál az örsön, az ikea mögött....kell egy műanyagos ennyi elég hozzá... szal a buszok útvonalánál kifejezetten figyelni kell, még ha sokszor is járunk arra. Ennyi a konzekvencia.
A műszakit meg megkapta ma délben 2 évre..... hát mit is mondjak... keserédes lett az öröm.
olaj,-szűrő lecserélve, guma felavatva
Guro, ez valóban egy állat guma, bár picit a "tempónál" imbolygósabb, de a többi...... bőven megéri nem is tudom hogy éltem eddig nélküle
nekem is fent van a garnitúra gunyi
Ma megyek haza nyíregyről, holnap olajcsere, már otthon vár a kence, meg a szűrő hétfőn ha minden jól megy intézem a műszakit
Érdekes látni full kopaszon
A műszakit meg megkapta ma délben 2 évre..... hát mit is mondjak... keserédes lett az öröm.
Guro, ez valóban egy állat guma, bár picit a "tempónál" imbolygósabb, de a többi...... bőven megéri nem is tudom hogy éltem eddig nélküle
"kellemes fáradság járja át a testemet"
nekem is fent van a garnitúra gunyi
Ma megyek haza nyíregyről, holnap olajcsere, már otthon vár a kence, meg a szűrő hétfőn ha minden jól megy intézem a műszakit
Jövő héten egy laza kajcsi?
D211 GP racer és láss csodát tud ez a nagy dög is lapon fordulni