Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem bírtad ki
már vártam, hogy vki beírja ezt az okosságot
bár nem rád gondoltam
ÁÁÁ Előzőből kimaradt a Nem maradtunk sokáig.
zöld púpos bordó bestia nem sok van :)) fehér undertail-el
Köszi megkaptam a számot STOP
Azért, nem csörgettelek, mert maradtunk sokáig STOP
Azért mert az utas nem bírta STOP
Bekaptam a jobbegyenesed, szemem bedagadt, de jol vagyok STOP

Amúgy majd megyek én még felétek, de egyedül. utassal "nem gyorsul jól" Akkor tuti csörögni fogok!

Szép időt mindenkinek!
hehe igen, ott a felétek haladó füvön colt a cigiszünet, rokkonammal voltunk 2en. na látod kicsi a város :)
Főleg, hogy lánckerékről veszi a jelet.
gumit nekem is cserélni kell, első kopott, hátsó rendben, de az is cserélődik, mert párban kapja a D211 GP racer-t
Meglehet Jövő héten hívom fel újra szerelő urat, szoríjjatok, hogy már tényleg vállalja Kötelező szervizes dolgokat már megvettem, gumikat is megrendeltem, most kipróbáljuk elöl/hátul újban a ContisportAttack-et
de lehet, hogy csak ennyi ideig ért le az első kerék
Még úgy is semmi az a km állás. Érdekes, hogy egy idő után (majdnem) minden járműben ahogy öregszenek egyre kevesebb km van
még jó, hogy oda van írva, a futott km, csak a képen meg látszik, hogy "mile" márpedig az 1.6-os szorzó az azért megdobja egy kicsit
Szép darab képről, bár a szilikonspré/kopott gumi kombó nem hiszem, hogy nyerő párosítás
te álltál a MOL kútnál?
16:50 körül?, mert akkor láttam a vasat, utána mi is kihoztuk az elfogóvadászt
csak azt nem értem mi a f..ért nem csörgetsz meg, ha itt vagy
nézd az sms-t
Guro!
A gumi srác tel számát ha nagyon szépen megkérlek átdobod sms-ben? Naon kellene a hátsó guma Előre is köszi

Múlt pénteken tettem felétek egy kört, jöttem mentem
mint mindig most sem sokat láttak belőlem
üdv mindenkinek,
vkinek esetleg nincs elfekvőben 2db új gumis plexirögzítője?
az istenért nem tudok szerezni ilyen kis méretben és szeretném feltenni az új plexit
Sziasztok van egy hátsó üléspúpom ha érdekel valakit 2002 12r-en volt. Igaz elég ritka narancssárga színe van.
menyiért adnád nekem?képet tudsz küldeni? A levágot szélek gondolom festésel nem látszanak. 2000es mocim van arra is illeszkedik? Gondolom felfogatás ugyanaz
hosszú körök után, megvettem és ma felraktam a gyári tükröket....
legalább már kevésbé szedett vetett
Nem hiszem, hogy érintettek lennétek, de azért itt is meglobogtatom alpinestars
Bocsánat, majd elfelejtettem a motorom 2001-es évjárat. A képen láthatóval teljesen megegyező!
Az biztos, vannak akiknek a lóerőből minél több van, annál jobb ezután kisebbre cserélni, hááát... akkor már inkább auto, ha tatás szüttyögés kell
(legalábbis szerintem)
Széles kanyargós egyenest mindenkinek!
Egy régi álmom még kis süldőkoromban nekem is felett varva!
Ez igen!Domi A ZX-12 lehet rám is varrva lesz Még az előbbihez 1szösszenet. A Bestiát lecserélni olyan mint ,őőő megcsalni 1nimfomán szépségkirálynőt!
Megerősítem!
Jah, 2000-től kerestem én is. Aztán 2002-es lett
Előtte meg 94-es volt. A két véglet
De ízlések és pofonok