n én mög ittrohadok kint ahol ezt a porsét,mög ezt a merszídeszt csinájják május 10ig.akkor hozom el kicsiny Bestiámat a kórházból,ahol váltójavításon és 1 kipufogó cserén esik át (itt is tudjam használni).hja meg természetesen a fáradt folyadékok cseréje ill szükséges szervíz.,attól hogy kint dolgozom,mért adnám el? Inkább pont,hogy telik rá nem?
Na ma 4 hónap után beröffentettem a báttyát, akksit feltöltöttem, 2-szer felszívattam a benzint, ráleheltem egyet a gombra és már rotyogott is gépezet Vandálkodtam egyet az utcában és rájöttem, hogy rohadtul elfelejtettem kanyarodni, de egyenesen elég jól ment
Valóban nem... bár azért pályán is elboldogul a 12, pl Adryatya is elég szépen karistol vele, ahogy a képeket nézegetem Mondjuk izirajder ex-gépét inkább vitrinben tartanám Ha egyszer lesz della új motorra, biztos helyrerakatom esztétikailag az enyim, forgalomból ki, folyadékokat leereszt és megy a szobába trófeának
Kicsit ideg voltam tőle... levontam a következtetést is. Ha kilazul egy csóri csavar is valahonnan, szerelő fogja visszatekerni, többet nem nyúlok hozzá, az biztos. Motorozni akarok és ennyi Csak legyen már kész, mert becsavarodok
Én meg sikeresen felborítottam a motort a garázsban Eltörött a fejidom egyik felfogatási pontjánál a műanyag, de szerencsére nem befolyásol semmit... kamerázási célzattal összeraktam a motort, de nagyon nem akart összejönni az egész. Összeraktam, anyag kész lett. Raktam volna vissza a visszapillantó tükröket, a csavarjai lepattantak valahova a motorba és az egyik nem került elő... leakartam venni állványról és nem hajtottam le a kitámasztót, aztán puff Ne szereljetek éjszakás műszak után motort
De elkurvultál
még jó, hogy a teljes ruházatom meg bezöldült
Nekem azért a 2003-as zöld jobban tetszik. Amilyen nekem van
Bár még nem adta el, de pályára azért 600, 750 v. 1000 jobb lenne.
k..a jó nézni a saját gépedet a másikról
rájöttem, hogy mennyire jó a 12-es, és még ennél is jobb a 7-eske
Hétvégén "megszellőztettétek" a bestiákat?
hogy én mekkora h..e vagyok
még jó, hogy a plexi felfogatása nem olyan mint a 7-esé, így ugyan az a gumis menet jó ehhez is