deklik 25 bontott 50új kb, kormány csutkák, kb 10 bontottan, újat nem tudom, ebben tudtam segíteni.
Kawazsolti pécs, vagy súgó motor, velük beszéltem, árak onnan...
SZIASZTOK !SZeretnék infot kérni a magyarországi zx 12 es alkatrészek árai után.
elsőkerék,komplett első telók,jobbos kormány,jobbos oldaldekli,vagyinkább mutatom a linket?
oksa, én is így gondoltam, met a 7-esé is hasonló, csak ott teljesen szét lehet venni a fémrácsot és a műanyag részt és csak a szivacsos belsejével kell foglalatoskodni
A fekete sárga (gyári szerű) szűrőt a 6/r-nél tisztítás után át kell itatni min 10w40 motorolajjal a szerviz könyv szerint de szerintem jobb spéci olaj.
kérdés:
a gyári légszűrőt első használat előtt be kell fújni légszűrőspray-vel?
ami benne volt eddig, az papírbetétes, de amit most rendeltem a Kawatól, az moshatónak tűnik, ráadásul a szervizkönyv is tisztítást ír elő 12.000-ként és nem cserét
Azért mondtam, hogy írja meg mindenki a véleményét.
Én elnézek 1 órára a partyra, mert itt van tőlem pár km-re és stb...
De természetesen ez nem kötelező! Bárhol lehetne csatlakozni a csoporthoz és bármit lehet javasolni.
Szóval idáig:
- GURO: Lime: Ok, Kecsó: Ok
- Istifiú: Lime: talán, Kecsó: Ok
- György: Lime: Ok, Kecsó: Ok
- Bird: Lime: Ok, Kecsó: Ok
- Vitya: Lime: nem, Kecsó: Ok
- Zara: Lime: nem, Kecsó: Ok
Javítsatok, ha valamit-valakit rosszul írtam! Ötletek, javaslatok? Isti szervezd a bulidat vazzzeee, mert csak én írogatok itt
Cső skacok! Nem tudom miről szól ez a lime ride de engem nem hozz lázba! Az viszont annál inkább hogy zx12reseket lássák. De nekem pest 220km pályán. Nincs sok kedvem pályán több mint 2órát monoton nyomorban tölteni egyedül. Siófok oda vissza 650km volt majdnem autópályán jégesőtől kezdve mindent kaptam.azt ha hihetetlen unalmat.hányni tudnék. Nameg XD 465ft/l azt hittem megorulok XD itthon meg 416ft/l XD na mind1 kecsoig szerintem elbirok menni simán egyedül annelkul hogy ne ragaszzam le a rendszámtáblát! Azt senki nem irta hogy mivan ha páran limera nem megyünk?kecson tali kis túra valamerre.vagy kajalunk ott duma hegyek? Mert engem inkább érdekelne a tapasztalatotok mintsem a gurulas!kivancsi vagyok a praktikakra. Most nekem hondas nem tud olyat mondani amit ti tudtok!
A kawa partyra előre kell utalni. Gondolom, ha csak megjelenünk és onnan tovább, akkor nem kerül az ember pénzbe
De ezt előre el kell dönteni és tisztázni kell a szervezőkkel, hogy ne legyen kellemetlenség.
Akkor viszont kérdés, hogy miért is akartok oda elmenni?
Én elmegyek az tuti, max utána csatlakozom hozzátok.
Hát kis csalódás, hogy nem akartok részt venni, pedig, "valaki" feldobta hogy indítsanak egymás után (nem verseny, nem , nem
de ha atlantis sem indulna felőlem, úgy is jó, a 3ropit meg eltankoljuk legalább pár kilcsire marad
Találkozó, tollászkodás, tankolás 10:00 Budaörs AGIP kút.
Indulás Nagysápra a Kawasaki LimeRide Party-ra 10:15
Érkezés 11:00
Nézelődés, kis túra a környéken, kicsi felfrissülés kb. 13:00-ig.
13:00 Indulás Kecskemétre a Szélmalom Csárdába kajcsizni.
Útközben egy finom fagyi Alsónémediben.
15:00 érkezés az ebédhez
17:00 Könnnyes búcsú és hazáig tartó böfögés a sisakban
Szerintem gondolja át mindenki, majd döntsünk és arra megyünk amerre a társaság szavaz
Kawazsolti pécs, vagy súgó motor, velük beszéltem, árak onnan...