Yoshi RS3 TÜV-öset nem hiszem, hogy találsz. A dob alján van a plaket (legalábbis az enyémen) szöveggel, hogy only for race track vagy hasonló. De ha nincs benne szűkítő mindegyik ordít A bolt-onos dobok között nem hiszem, hogy nagy különbség lenne. Én maradnék a jól beváltnál Ha már doboknál tartunk... beállítható rendesen a motor Yoshi RS3-mal (katalizátor nélkül), BMC sportlégszűrővel padon (PCV)
csö skacok elég régota nem voltam fenn mivel a mocim javitottam....lassan egybe van,de akadt egy kis gondom.sérült az RS3 as dobom és ujat akarok venni tüv vizsgával. sokan a martin dobokat ajánlották.nekem a yoshimurámmal nem volt gondom mély öblös hangja volt... érdekelne szerintettek melyik dob lenne a legjobb a zx12r emre amivel mély öblös ordito hangot kaphatok.tudjátok messziröl meghalja valaki már tudja hogy egy nagy vas jön. muzzy nem tetszik...akrasem sajnos...egyedül a yoshimura amit hallottam az jöt be meg ugye saját tapasztalat.pipe werx is jo meg martint hallgattam az még bejön.. ötletetek van?
Nagyon bejön a kék színű 12-es idom. Ne hülyézzetek le, ilyen az autóm is. Ha valakinek ilyen van és jobban tetszik neki a ezüstszürke, akkor keressen, benne vagyok egy idomszett cserében.
A cimbiktől függ, velem meg lehet beszélni
Németeknél majd Nitro olimpia lesz, de az gyorsulás. Tudod olyan sufnituning gépek, amik mennek vagy 500-at 400-on
SBK max olaszoknál, franciáknál mert németeknél nem lesz.
Ott a pont. Megèrtelek maximàlisan . Az enber egy nagyrakàs idõt pènzt õl a teknikàba. Utàna kimegy ès kiderül hogy nagy szinjàtèk az egèsz. Akkor inkàbb azt a pènzt zsebbe azt go europa. Egy nagy kõrt csapatnèk èn is bestiàstul bestiàlisan a bestiàk kõzt. Szal mi van azzal az SBK. Futamlàtgatàssal? Mikor lessz mentek e stb.
Vazzze egy TT-t én is megnéznék egyszer
Ebay-t meg majd meegsasolom. Majd a 750-esre kell egy akra rendszer. 12-est meg nem tom
Gondolom, hogy Albániában is csalnak, de mivel ott én nem vagyok érdekelt ezért nem izgat
Itthon meg több zsét nem tolok a rendszerbe
Hàt igen . A versenyzès terèn meg annyi hogy megèrtelek. Csak azt ne hidd hogy csak otthon csalnak. Az hogy meg mi van kozel hàt a TT futam mindenkèpp azt nagyon megnèznèm.ha ebay os segitsèg kell megoldhato ha sorgõs elmegy postàval ha nem akkor àprilisban akàr szemèlyesen.
Örülök, hogy jól vagytok!
Én kicsit csinosítgatom a verdákat, a turbó még várat magára. Befejeztem a csalók országában a versenyzést. Egy időre
Nekem fura volt megszokni a jobb oldali közlekedést, de motorral nem próbáltam. Azért majd csak óvatosan!
Akkor hozzád közelebb vannak a jó dolgok
Na megfagyott a nettem. Szal hogy ott legyen. A 2 ezüstnyilhoz gratula ès üdv a nekem uj bestiàsoknak. Az enyèm majusba leplezõdik le . De annyit elàrulhatok brutàlais lessz. Itt kozel az abay.
Szeva mestr. 1 napig okvastam vissza. Basszus tènyleg egy kabarè. Mi jol vagyunk erikàval angliàba nyomjuk az ipart. Az itteni bestia èpül szèpen. Remèlem màjusba màr faljk a mèrfõldeket a bal oldalon. Kocsival nem gàz megszokni sõt sok èrtelemben jobb is mint otthon. Mocival kivàncsi vagyok. Viszont az a felhajtos okossàg az èrdekelne. Mert itt egymàst èrik a radarok. Itt nem dekkol zsaru az ut szèlèn igazoltatni. A szabàlysèrtõket meg ugyis kiszurja a big broder. . Szoval elvagyunk az az SBK s tõrtènet viszont èrintene. Ha õsszefutnànk . Nincs kõzel ugyan nèmetorszàg nekem fõleg. De a bestia szerintem nem fog ellenkezni. Egykis legal 300 szerintem neki is bejõnne. Szal irjatok mi abterv remèlem laza is megolj hogyvott l
Szerelő nincs meg nem is kerestem mert akikről én tudtam hogy szerel a környéken az vagy nem űzi már vagy más nem ajánlotta. De már mindegy mert darabokban van.
Nagyon bejön a kék színű 12-es idom. Ne hülyézzetek le, ilyen az autóm is. Ha valakinek ilyen van és jobban tetszik neki a ezüstszürke, akkor keressen, benne vagyok egy idomszett cserében.
Németeknél majd Nitro olimpia lesz, de az gyorsulás. Tudod olyan sufnituning gépek, amik mennek vagy 500-at 400-on
SBK max olaszoknál, franciáknál mert németeknél nem lesz.
Ebay-t meg majd meegsasolom. Majd a 750-esre kell egy akra rendszer. 12-est meg nem tom
Gondolom, hogy Albániában is csalnak, de mivel ott én nem vagyok érdekelt ezért nem izgat
Itthon meg több zsét nem tolok a rendszerbe
Én kicsit csinosítgatom a verdákat, a turbó még várat magára. Befejeztem a csalók országában a versenyzést. Egy időre
Nekem fura volt megszokni a jobb oldali közlekedést, de motorral nem próbáltam. Azért majd csak óvatosan!
Akkor hozzád közelebb vannak a jó dolgok
Remélem, hogy jól vagytok régi arcok!
Viszont hasznos és még jól is néz ki
beszereztem a németekről egy karbon deklivédőt (lásd képek). Kérdés: túlmelegedhet a generátor ettől?
Üdv,
D