Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban elég érdekes közlekedési szokásaik vannak
Na ezt mondtam én is. Keress inkább tényleg egy szerelőt és még mindíg jobban jársz, mint amikor egy pék (én) találgatna
Nincs a közeledben egy "jó és normális" szerelő?
Nem divatból nem keresek szerelőt. Ez csak egy kérdés volt hátha találkozott valaki ilyen dologgal és tanácsot tudott volna adni. Az otthoni szervizelés nem feltétlenül jelenti azt hogy kokányolva is van! Sajnálom azért azt a szegény lelki világot! :(
Háááát az oroszok érdekes dolgokat szoktak művelni az utcán. Na ott nem sétálgatnék, de motorral meg pláne nem közlekednék.
De egy jó M5-ös
A régi gépeknek én is a nagy rajongója vagyok. De még akár egy Zephyr-nek is
A szerelő témában sajna sokszor sok embernél a pénzkérdés is szerepet kap.
Hagyd bőrd!

Ma nem divat szerelőt keresni...

Értem én, hogy a siklócsapágyak tervezésekor és gyártásakor figyelembe veszik a kopadék beágyazódását a csapágyfémbe, na de mindenek van haráta.
Kopadék méretének is
Gányolásnak is
A főtengely, csapágyak lelkivilágának is ekkora kopadékoknál
Sőt, ha törmelékkel megtellik a szűrő akkor a megkerülő szelepen minden átmegy...

...aztán majd fogjuk olvasni a gixer ezer topikban szar kawa széthullik :(

Jó jó értem én kompakt pici blokk és utcára kezelhető olajfürdős kuplung nem ég le piros-zöld-piros-zöld stop-go-top-go után mint a macskazabáló szárazkuplungja és értem én tudja kenni a nyomatékváltót ugyan az az olaj, na de a kopadék is mindenhonnan mindenhova eljut...

Bezzeg a régi gördülőcsapágyas főtengős mocik!(pl. öreg Z -k többsége!) Egy picike Z250 kéthengeres vagy gpz305 mindig a szemezgetésembe kerül....
Elég állat dolgokat kitudnak hozni ezekből a verdákból, bár az oroszok V10-esénél durvább M-t nem láttam Viszont vezetni nem nagyon tudják...
Csak simán kitisztíttatom és eladom
Erről a cégről még nem is hallottam
De nagyon durvaaaaa!
Ez még viszont a jövő zenéje. Először pár dolognak még össze kell jönni
Na végre, ERŐT EGÉSZSÉGET!
Katayuna? ha jól emlékszem azt írtad a ruha kapcsán. Átszabás? Majd az enyémet is át kellene szabni, de én a ruhaklinikával beszéltem. Nem tudom Szűz vagyok a lábát kellene rövidíteni majd.
Tomesz! okoskodni nem szeretek, találgatni meg fölösleges. azért nem is írtam semmit.
Guró! Jól tettétek! És amúgy csak gurulás volt, vagy "GURULÁS" volt?

Egy kérdés a végére: Lengővillával kapcsolatban, tud valaki valami kiskaput a gyári 100 rugós felújító szetten kívül? (lógás orvoslása) nem hiszem el hogy 2 csapágy pár gumi vacak nem jöhetne ki vagy 40 forintból
Határozottan jól hangzanak De ha M5 lesz, Manhart-nál alább ne add
Semmi. Most a meglévő parkot teszem rendbe, csinosítgatások, csecse-becsék, csilliogó flitterek
Utána egy fütyülős turbo De lehet, hogy belesz..ok az egészbe és inkább veszek egy M5-öt
Remélem Pardi-ék is úgy akarják, hogy az enyém legyen az a ruha Van valami project alakulóban? Nekem egyelőre "csak" türelemjáték, mire eljutok szerelőhöz
Mindkét döntésed jó volt!
A ruha elég pöpec
Megfogadtam a tanácsát Kendnek, Katayungánál a ruha Pénteken jön a cucc, ha minden jól megy, már a héten tudom árulni a szerkót Ő lesz helyette
Mit izgultok? Ma megy szervízbe a drágaszág 2 (drágaszág 1 rendben van) és ma megyek az új ruhájáért is
Szóval nyugalom, kezemben az irányítás!
Látatlanba elég nehéz megmondani, hogy mi kalapál és miért, de ha ekkora fém darabokat találsz az már nem egy egészséges dolog. A helyedben keresnék egy szerelőt, mert én csak egy pék vagyok
vasárnapi karika nekünk is volt
úú nagyon nem megy a topik :(
én hajtom a bringát, ma estére egy kis égi áldás is kijutott, úgyhogy hazafelé ma óvatoskodás volt. Ráadásul be is igazolódott, a körforgalom előtt hogy a gyök2 is lehet éppen csak hogy nem volt sokk :)) De péntek szombat zsír állat volt
Na és megrendeltem németből az új gúgyám, bőrkombi, kesztyű, csimma
És nem, nem lime lett!
Hej bicikli, piros bicikli....

Úgyhogy lassan ponyvákat le, vaxolás.. etc..

Hosszú üres egyenest mindenkinek, vagy jó kanyargóst
Sziasztok
Ma sikerült meg mahinálnom a gépet mert a kuplung felöli oldalról kalapácsolos hang jön! :( azt hittem a kuplungal van valami de nem láttam rajta semmit de viszont kisujj köröm m nagyságu fém darabokat szedtem ki onan. :( esetleg tudna valaki mondani valami okosat mi kalapálhat arról az oldalról? :O
Nyugi, lesz még idő rá bőven
Helyet meg csinálnom kell a garázsban
akár belefért egy látogatás is ha mondod, vagy lett volna hozzá kedved
Én csak a garázsban hangoskodtam
évadnyitó csapatás kipipálva. igaz egyedül (mint általában) de kipipálva pár autós előkészítve, hogy lassan szezon kezdődik
Én még egy jó darabig biztos nem