Szezonban mindig áll egy jó pár új ezres, hayabusa, zzr1400 és más nagyágyúk a munkahelyi parkolóban, nem kell lacházáig, vagy kunmadárig mennem, hogy legyen a környezetemben állat gép az enyémen kívül "Sajnos" engem sem hoznak lázba (bár megnézegetem őket). Így ahogy leírtad, superstreet-től már van mit nézegetni Ha mész Hockenheimbe, élménybeszámoló jöhet
igazat adok neked !
annó sirokra minden évben elmentünk, jó buli volt megfizethető árakon, jobb szervezéssel.
ma, a többség 1 napra lemotorozik, látja a viszonyokat és gooo el más irányban. régen péntek este 9-10 között tizessével jöttek a bikerek befelé, a hegy oldalból csak azt láttad hogy a bejáró út végig világít a motorok lámpafényénél. tavaly, had ne mondjam........
este a fa bejáró kapunál volt kb 20 toitoi, de se világítás se papír, az éppen szükségletüket kereső emberkék egyik toitoi-ból vándoroltak a másikban, majd a szerencsésebb felkészültek elemlámpával fegyverkezve eltűntek a hegyoldal fái között.
tiszaföldvár egy fokkal jobb ott reggel este takarítottak de kevés volt annyi látogatóra.
a belépő árak azoknak megfizethető akik egy évben 1x 2x elmennek ilyen rendezvényekre és sehova máshová. a többségnek drága az átlagbérekhez képest.
Sajnos azt kell mondanom, hogy egy jó versenyhez külföldre kell menni, ahol tényleg komoly motorokat látni és ez alatt a superstreetektől felfelé lévő kategóriákat értem. Itthon engem már egy street nem hoz lázba, de egy épített dragokból álló versenyhétvége az igen. Hockenheimen gondolkozom idén
Jogos! Én igazából a gyorsulási versenyeken szívesebben látnék pl. több superstreet, funny, moditwint motorokat és autókat, mint egy komolyabb külföldi mezőnyben, nem kiherélt VTI Hondákat, akik elmennek fedezni kisebbségi komplexusaikat, mert kikaptak utcán egy mezei 1.9 TDI-től. Az utcai motoros kategóriák szép és jók, de inkább a versenyző szórakozását biztosítják, mintsem a nézőét (személyes vélemény, nem kötelező vele egyetérteni ). Meg van a környéken nekem pár jól bejáratott útvonal, ott élvezkedek és ennyi
Igazad van és jól látod. A wc-k már kora reggel telibe vannak sz..va és hugyozva. Kézmosás a lajtos kocsinál sárgás-barna vízzel
Egy mobil zuhany se ártana. Jó pár évvel ezelőtt volt konténeres zuhanyzó a több napos rendezvényen, ahol bokáig állt a hugyos vízben az ember, utána meg járhattál gombászni
Manapság már szemetes zsákból sem jut csak pár db aztán meg megy a csodálkozás, hogy eldobják a flakonokat, papírtálcákat stb...
A legjobb az volt, amikor vmi környezetvédelmis hölgy jött oda hozzánk, hogy kapunk 10 percet, hogy ponyvát tegyünk a motorok alá, hogy a környezetszennyezést megakadályozzuk! Nagy hirtelen csak szemeteszsákot tudtunk szétvágni és azt tettük a betonra. Érdekes az autók elfoshatták magukat és telibe húzhatták a betont olajcsíkkal, de a motorok alá nagyon kellett a depóban a ponyva. Azt meg pláne megnéztem volna, hogy miként is szennyeztük volna a környezetet, mert semelyik gépen nem volt semmiféle szivárgás és még nem is szereltünk.
A poén az, hogy a nézők simána beálltak a fűre a szakadt autóikkal. Abból aztán bármi jöhetett
Kaja ára szerintem az egekben, de gondolom a helypénz sem olcsó.
Nézőszám egyre kevesebb és sajnos a versenyzői létszám is csökken.
Pláne ha még a csalást is engedik!
" Max külföldre fogok járni versenyezni, ott költöm a pénzemet és nem ezt a lókötő bandát gazdagítom"
Én már évek óta nem gazdagítom, mint néző.
Drága belépő, kevés wc, fos kaja, rakás szar nézőtér kialakítás.
Inkább kerülök egy laza 300-400km karikát abból amit ott költenék és félúton beülök egy étterembe, ha már van szépkártya is.
Ha valahova megyek ezek alap dolgok és kunmadáron nincs meg:
-gyors és tiszta ingyenes wécézés
-dög meleg és dög hideg mentes hely
-kényelmes üllőhely
-olcsó laktató finom nagy adag kaja gyors kiszolgálásban
-reális belépő ár
Motoros találkozókra is már csak évi max 2db. ra megyek, azok is kezdenek elkúrvulni, sok helyen péntek este 22 fele már a szar ömlik ki a tojitojikból az ehetetlen hamburgerekre meg nem vagyok kíváncsi 700-800ft ért.Még jó, hogy páleszt házit szoktunk vinni ami látott gyümölcsöt.
Nem turbózok, mert ebbe a nagy csaló magyar bajnokságba nem érdemes egy fillért sem fektetni. Max külföldre fogok járni versenyezni, ott költöm a pénzemet és nem ezt a lókötő bandát gazdagítom
Így a projekt egy darabig jegelve van. Na, azért nem nagyon
Mindenképp jó szerelő, Gyutai Adrián faterja Megvárom, mert akit "ajánlott", javasolták mások, hogy inkább hanyagoljam... Városon kívül meg nem szívesen viszem a gépet.
Sracok sajnos mostmar nem vagyok 12-es tulaj!Fajo szivvel bucsusztam ettol a remek mocitol es bucsuzom a 12-es forum tagoktol is!Koszonom a rengeteg segitsrget toletek es meg talan egyszer irhatom majd ide ki "ujra 12-es tulaj vagyok" de sajna a kozeljovoben biztos nem!Utolso kepeimmel bucsuzom amit kesuitettunk atadaskor!"A gumi kopjon ne a lelked!" :)
Emberek a következő a helyzet... annak reményében hívtam fel a motorszerelőt, hogy jövő héten szépen legurulok hozzá a szomszéd utcába. Sajnos kicsit lehangolt a dolog, miszerint tele van most melóval, mindenki most akarja csináltatni a gépét, illetve a többi munkáját is visszamondja egy ideig, mert vettek új versenymotort és a szétszedés/tuning/versenyre felkészítés/tesztelés jó ideig eltart. Nehezen sikerült kicsikarni annyit, hogy tavasz közepefele hívjam vissza, hogy tudja-e akkor vállalni, viszont ajánlott más emberkét, aki besegített neki, ha kellett. Alszok még rá párat, hogy mi legyen. Addig elkezdem begyűjteni az alapdolgokat (új akksi, gyertya, stb...). Úgy néz ki, akkor eladó is lesz a Pipercross légszűrőm (szivacs), visszatérnék a BMC-re, ha valakit esetleg érdekel (3-400 km-t mentem vele).
annó sirokra minden évben elmentünk, jó buli volt megfizethető árakon, jobb szervezéssel.
ma, a többség 1 napra lemotorozik, látja a viszonyokat és gooo el más irányban. régen péntek este 9-10 között tizessével jöttek a bikerek befelé, a hegy oldalból csak azt láttad hogy a bejáró út végig világít a motorok lámpafényénél. tavaly, had ne mondjam........
este a fa bejáró kapunál volt kb 20 toitoi, de se világítás se papír, az éppen szükségletüket kereső emberkék egyik toitoi-ból vándoroltak a másikban, majd a szerencsésebb felkészültek elemlámpával fegyverkezve eltűntek a hegyoldal fái között.
tiszaföldvár egy fokkal jobb ott reggel este takarítottak de kevés volt annyi látogatóra.
a belépő árak azoknak megfizethető akik egy évben 1x 2x elmennek ilyen rendezvényekre és sehova máshová. a többségnek drága az átlagbérekhez képest.
Egy mobil zuhany se ártana. Jó pár évvel ezelőtt volt konténeres zuhanyzó a több napos rendezvényen, ahol bokáig állt a hugyos vízben az ember, utána meg járhattál gombászni
Manapság már szemetes zsákból sem jut csak pár db aztán meg megy a csodálkozás, hogy eldobják a flakonokat, papírtálcákat stb...
A legjobb az volt, amikor vmi környezetvédelmis hölgy jött oda hozzánk, hogy kapunk 10 percet, hogy ponyvát tegyünk a motorok alá, hogy a környezetszennyezést megakadályozzuk! Nagy hirtelen csak szemeteszsákot tudtunk szétvágni és azt tettük a betonra. Érdekes az autók elfoshatták magukat és telibe húzhatták a betont olajcsíkkal, de a motorok alá nagyon kellett a depóban a ponyva. Azt meg pláne megnéztem volna, hogy miként is szennyeztük volna a környezetet, mert semelyik gépen nem volt semmiféle szivárgás és még nem is szereltünk.
A poén az, hogy a nézők simána beálltak a fűre a szakadt autóikkal. Abból aztán bármi jöhetett
Kaja ára szerintem az egekben, de gondolom a helypénz sem olcsó.
Nézőszám egyre kevesebb és sajnos a versenyzői létszám is csökken.
Pláne ha még a csalást is engedik!
Én már évek óta nem gazdagítom, mint néző.
Drága belépő, kevés wc, fos kaja, rakás szar nézőtér kialakítás.
Inkább kerülök egy laza 300-400km karikát abból amit ott költenék és félúton beülök egy étterembe, ha már van szépkártya is.
Ha valahova megyek ezek alap dolgok és kunmadáron nincs meg:
-gyors és tiszta ingyenes wécézés
-dög meleg és dög hideg mentes hely
-kényelmes üllőhely
-olcsó laktató finom nagy adag kaja gyors kiszolgálásban
-reális belépő ár
Motoros találkozókra is már csak évi max 2db. ra megyek, azok is kezdenek elkúrvulni, sok helyen péntek este 22 fele már a szar ömlik ki a tojitojikból az ehetetlen hamburgerekre meg nem vagyok kíváncsi 700-800ft ért.Még jó, hogy páleszt házit szoktunk vinni ami látott gyümölcsöt.
Így a projekt egy darabig jegelve van. Na, azért nem nagyon
Ide bármikor betérhetsz!
nem tudom hogy bírom ki addig
-na asszony megyek!
-hogy hogy?
-9 hónap múlva itt vagyok a bábával
most így azért ráfagyott volna a mocira még a legeszkimóbb fajtából is
legközelebb egy hasonlóval kellene készülni