Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy kecsegtető 9-es kecskeméten 99-es évj külsőre nem néz ki rosszul km 65900 reális és 470ezer irányáron van ami nagyon faxa lenne csak egy bajom vele hogy az újabbak jobban tetszenek a 2000-től amik vannak!
itt a link róla!
Egy 9-es szerintem "hegyesebb", mint a 7-es. De!
A ZX7R egy LEGENDA!
Mondtam! szóval kezdődik! ne járj felesleges köröket! Úgy is+vagy már fertőzve a 12-es vírussal!
Lazacsavar Köszi!
Hát igen eladtam mert elkellett adnom és vettem egy yamaha xt660x-et úgy mond pótlónak hogy "tatásabbra" vegyem a figurát nem mellesleg a fenntartása jóval kevesebb!
De basszus azért vannak elvonási tüneteim b..sza meg!
most lassan elkezdődik a szezon hosszabb utakra is tudunk menni adok neki esélyt de ha nem fog bejönni kell valami helyette!Vagy egy zx7r vagy egy zx9r vagy még talonban van a cbr919r is!aránylag ezekben van elegendő paci nagyjából ami nekem kell nem esznek sokat mivel karbisok illetve a kötelezők sem vészesek rájuk!Sajnos abban a világba csöppentem ahol nagyon meg kell néznem hogy mennyiből motorozok velük!
Én tőle vettem 10ért adta de vágnom kellett a széleiből mert nem volt pontos!Nekem már be van vágva van hozzá rendszám tartó és még festve is van ráadásul jóval olcsóbban adom!
Ha venni akarsz szerintem ne habozz keress meg!
No ízi:Itt 1páran már eladták a Bestiájukat,úgy az utóbbi 7évben amit itt láttam,no de az a szenvedés ami utána jött nekik!? , ŐŐő mielőbbi jobbulást kívánok!
régen volt egy tag aki farok idom alá gyártot idomot.aszem egy 10est kért érte. Kérdés hogy tökéletesen paszol vagy kókányolni kell hogy fellehesen fogatni?
az is van, úgy hívják, hogy tartalék állás
Köszönöm az infókat szerintem elmegyek meglesni aztán meglátjuk!Zx9r-t nézegettem de abban az árfekvésben ami nekem jó lenne abban nem igen találok megfelelőt!Havernak a 9-ével elég sokat volt szerencsém motorozni nekem nagyon bejött bitang kis jószág és annyira tartósak mint a 12-sek!A szomszéd faluban van egy 98-99-es nem tudom pontosan de több mint 120ezer km van benne és még mindig ketyeg!
Pontosan Cimbi!
A mai napig bizsergeeeeeek tőle Gyönyörű és letojom a kávéházi bazári majmokat, simán lementem vele utassal Horvátországba tanktáskával és két oldaltáskával felpakolva. Egyedül ami nem tetszik megmondom őszintén az a benzinszintjelző hiánya
nem bántás, de a legszebb kawasaki, tehát csak a tudat is boldogít, hogy van egy, azaz kettő
a 7-es fórumon elég sokszor kiveséztük a dolgot, de összefoglalom, és remélem Bird barátom is megerősít a leírtakban
tartóssága , csak meg kell adni neki, amit kell, olaj+szűrő csere 6000km....
mivel barátommal közösen szervizelünk is, így mi magunk kezeljük a gépeinket, de semmi ördöngős nincs benne
ennek nem törik a váza mint egy szétesixeré
a motorja elnyűhetetlen, persze 70.000 km nél cseréltem kuplungot, vezérműláncot, fesztőt, szelepszár szimmeringeket, kapott egy kis hengerfej tisztítást, felújítást...
a fékei kifogástalanok, de igényli a törődést, gyári tárcsa+gyári betét és olyan mint a kivatett vasmacska
160 as utazót kedveli ( gyári áttétel ) ez 7000 RPM ilyenkor két személlel 6.5-7 literrel elmegy, egyedül 6 körül
nyugis 100-110 nél sikerült kihoznom 5 literes fogyasztást is
csak ajánlani tudom a típust, de sajnos sok a kókány gép, amit tudsz alkudj és utána egy 100-150 ezerből újjá varázsoljuk

az nekem is fel tűnt, hogy nem lehet felnyitni a tanksapkát , hiába is van kialakítva az ovális rész az adapteren
én is a táska nélkül próbálgattam, de gondoltam inkább kérdezek, mint sem kárt okozok
még egyszer
Én írtam hogy hogy rakd fel csak valamiért ez a sz..r gép az 1000éves felhasználómmal lépett be!Én is kérdeznék tőled láttam 99-es zx7r-ed van!Na most tudnál róla pár szót írni hogy tartósság szervízégénye milyen de leginkább fogyasztása normál használatnál illetve 2 személlyel kényelemre milyen?Van itt a közelemben eladó nagyon pici pénzért és gondolkodok rajta hogy meg vegyem e ilyen játszadozós külföldre gyorsan kiérős motornak!
Nincs már meg a moci de leírom én hogy fogadtam fel!Na most megfogod a tanktáskát és az első pántot átfűzöd a váznyak alatt úgy hogy a vezetékek ne legyenek neki útba becsatolod és meghúzod annyira amennyire hogy neked kényelmesen álljon a táska!A hátsó pántot pedig leveszed az ülésedet és ahol van a felfogatása hátul a tanknak(amin csuklik a végén mikor nyitod fel) ott átfűzöl egy vastagabb kötegelőt és csinálsz belőle egy "karikát " és ezen fűzöd át a pántot!Becsatolod még mielőtt visszatennéd az ülést és lazán meghúzod ez után tedd vissza az ülést és meg fogja feszíteni!Ha visszaraktad az ülést tudod normálisan ráfeszíteni az adaptert a tankra!Ja azt az elején elfelejtettem mondani hogy a táska ne legyen rajta az adapterén azt majd csak a végén rakd fel!Nekem ezzel a módszerrel nem mozgott el!Tankolni úgy tudsz vele hogy leveszed a táskát az adaptert pedig kicsatolod és lelógatod az egyik oldalra mert nem tod úgy beállítani ahogy a kivágás van neki a tanknyilásnak! Remélem érthetően letudtam írni ha nem vágnád hívj fel nyugodtan hátha úgy érthetőbben eltudom mondani!
http://www.youtube.com/watch?v...
Ugyan nem 12es de ha egy 250esnek ilyen hangja van... :D

Jah és megjött a ruha szettem
hello,
tudnál küldeni pár közeli képet, a tanktáska felfogatásról?
a mágnesessel nincs gondom a 7-esen, de a mit tőled vettem még mindig nem igazán vágom, hova is kellene rögzíteni
előre is
Igen jó hozzá nekem 2001-en volt fent!De szerintem az összes évjáratnak ugyan az maradt a segge!
Remy Martin a facén ill Martindob.hu ott van kép a Bestiámról is a has idom nélküli az.De én olyat mint a fekete gépen van ,inkább olyat készíttetnék !
Királyság! Akkor valószinüleg én is martin dobot csináltatok. de egy fém dob kb mennyi? 60-70ezer?
Szia Zara:Nekem Martin dob van rajta,hogy hangos e? Hááát még 1autósra sem kellett rá dudálnom ,hogy húzódjon le! Mondjuk nem is hallanák +mellette a dudát!
Akkor nem 90-el ment
Ahogy Vitya is mondta a Yoshimura-hoz nem hinném, hogy találsz minősítést. Martin pedig megcsinálja
Nekem a ZX7R-en volt. Elmondtam telefonon, hogy mit akarok és küldte a dobot. Korrekt volt
Most az egyik 12-esen Egrus dob van, ami szintén tökéletes. Van hozzá db killer és szépen szól. Bizonylatom viszont nincs hozzá
megfontolando. nekem az üléstakaromnak a 4 lefogatásábol 1 letört :/ undertailem nincs nem tom a 2000es gyártmányra is jo?
K&N légszürőm van,meg agyaltam rs3-bolton ujra. nem tom.amugy ahogy elnézem árban nem drágák. Brocks az nagyon drága. utána kellene néznem ennek a martin dobnak is mert anyit hallottam rola hogy magyar gyártmány és elmondom az elképzelésem hogy milyen dobot szeretnék és megcsinálja ráadásul tüv minösitést is tud adni aszem plusz 5 ezer ft de az elenyészö összeg
Sziasztok!
Még mindig meg van pár alkatrészem ami felesleges!Ha valaki mindhármat viszi akkor 17000Ft egyben külön pedig az undertail:7500Ft, eredeti üléstakaró: 8000Ft, csomagtartó: 6500Ft !
Az árak irányárak ha kell valami írj nyugodtan tutira megegyezünk!
Mail-címem: attila.csosz@citromail.hu vagy Tel.sz.:06306358366