Ti ezeket a túrákat is meg akarjátok ott csinálni? Én csak kb. 11-re tudok odaérni és nem tuodom, hogy mennyi időt és km-t kell majd ezekre számolni.
De gondolom kora délután kajálnánk Kecskeméten, pl. 14 óra körül
Na végre!
Ez már valami, a kajálást rátok bízom, én verseny súlyom úgy is tartom akkor már csak az a kérdés György és a többiekkel, hol talizzunk? Jó volna addig is együtt menni majd ott felnyalábolnánk Birdöt is, és úgy érkeznénk meg "tömegesen"
Ma rájöttem jó volna feltenni a víztiszta plekóm újra, mivel a sitykám a menetszél a pofámra szorítja (a végénél)
Na alakul ez gyerekek!
Én a kawa party helyszínétől kb. 20 km-re melózom majd 10:30-ig és onnan tudok csatlakozni hozzátok. Megjelenünk, pacsizunk, eszünk és utána kerülünk egyet.
Egy laza pizza Szolnokon Döménél, ebéd a kecskeméti malom csárdában? Ötletek?
nekem a 23.-a az most jónak tűnik
A kérdés az, hogy Hring idén nem is lesz
nekem mondjuk az is megfelel, hogy elmegyünk erre a lime ride-ra, regisztrálunk két-két motorosonként, kérjük, hogy egymás után indítsanak minket, megvárjuk egymást és együtt csapatunk
A Kawasaki rendezvény Nagysápon lesz (23-án szombaton)
Én nem akarok a Balcsira menni, de senki nem dob fel semmilyen ötletet. Nem én szervezem, hanem Te!
Algyo? És akkor rakpyrton miért nem lattalak meg? Tök magányos a kicsikem. Mindig csak suzukikkal talizik(nép motor). Zx12r el Adán szerbiában taliztam azota egyel sem
Nagylaki határátkelőtől 5kmre lakom szeged fele XD hehe csongrádi motoros talin ott leszek meg mezőberényin is. Huh olyan ideges vagyok már a gondolattól! Istenem! Lehet eladom a zx12r em a picsaba gyűjtők hozzá pénzt es veszek egy ujjabb zx12r modellt! Nekem az uj ramair annyira bejön. Olyat nem lehet hogy az uj fejidomot felrakni a regi helyére? Kokányolas volna mi?
Látod ezért gondoltam hogy jó volna ha más nem valahol félúton vagy akárhol talizni, veletek is akár, szóval írjatok ki merre lakik, lehet sikerülne egy olyan útvonalat szervezni hogy minden beleférjen.
Az en zx12r em az szereti a hasat! Sajnos néha vezetési stilusomon csiszolni kéne. Magyarcsanad szeged közt(41km) a teli tanknak tartalekra lett vágva! XD csatt 19liter 40kmen XD az már jó nem? De vajon a zzr1400 mennyit ehet?
De gondolom kora délután kajálnánk Kecskeméten, pl. 14 óra körül