Cső. Hát lehet róla szó hogy csatlakozok a lime partyhoz habár a zöld színt nem bírom XD nekem fekete a fenevadam. Csak én lakok a legmesszebre! Vitya van a legkozelebbre hozzám ő is 80 90kmr3 van tőlem!
Vidéken élő 12es tulajok nem jelentkeztek, hogy esetleg meglátogattuk volna őket, én örültem volna annak is, vagy szlovákia? A2 ? aljas szerpentinekkel, közben egy pár repülő egyenessel? De nekem 8... csak a gázt húzzuk és sokan legyünk
23.a akkor nekem is jó!
Na körvonalazódik
Augusztus 23 ezek szerint idáig ennek az 5 embernek megfelel
Én 23-án dolgozom, de 11-től utánatok tudok eredni utánégető üzemmódban.
Merre legyen a karika?
Klasszikus balcsi túra kaja, alkoholmentes pia, fagyi, vagy egy másik helyszín?
Szeva Gyúró(Guró)híjjá főő létszi mert telefont cseréltem és elvesztek a régi sz ámaim,haza jöttem és azt a légszűrő cserét kiszeretném próbálni létszi
Itt vagyok jelentkezem a gurulásra. Végre hátha tudnánk együtt motorozni páran. Eddig azért nem hallattam magamról mert hét éve külföldön dolgozom és nagyon ritkán vagyok otthon, de most két dátum is megfelelne nekem mert aug.12-25-ig otthon vagyok és eközött bármikor jó nekem és bárhová elmegyek veletek gurulni.nagyon remélem összejön valami.Széles utat.
Yeee már kemény 4 jelentkező eddig. Ekkora érdeklődés még sosem volt
Pécelen meg vett valaki egy uj hayát, tegnap csak annyit láttunk egymásból hogy ( én: valami fehér motor volt, Ő valami piros motor volt) Több lelkesedést kérünk!
Igazából nekem mind1 már 1 éve szeretnék egy jó találkozót a 12es pajtikkal, komiszkodni (de eddig csak GURO-val sikerült, és az is állati volt, hátha még többen lennék wááá támadnak a bestiák
Szóval én tuti úgy intézem jó legyen amelyik dátumra szavaznak, az jó nekem is
Hali! Drága vagy
Dobok fel "önzetlenül" pár időpontot és meglátjuk, hogy ki harap rá. Max mi ketten csapatunk egyet
Szóval:
- augusztus 16-17 (szombat,vasárnap)
- augusztus 23-24 (szombat,vasárnap)
- augusztus 30-31 (szombat,vasárnap)
- szeptember 6-7 (szombat,vasárnap)
- szeptember 13-14 (szombat,vasárnap)
- szeptember 27-28 (szombat,vasárnap)
Akik külföldön dolgoznak és talán itthon lesznek, időpontokra nyugodtan reagáljanak!
Egy laza kerülés, pancsi egy strandon, egy kis kajcsi, dumálgatás és zúzás haza.
Helyszínekre lehet dobálni ötleteket. Balatonban a kaksi miatt nem igazán csobbanok
Bakony, Pécs, Lillafüred, Tisza-tó pl.....
Bird! Nélküled nem élet az élet! Ráadásul a munkád sem egyszerű, amit meg lehet érteni. De ha ez így van miért nem dobsz be pár dátumot amikor neked is jó volna a LIME party? Mondjuk más sem dobált nagyon dátumot
De részemről mehet a gurólós kajálós 12es party
AKIT ÉRDEKELNE KÉRLEK DOBJATOK MÁR PÁR DÁTUMOT HOGY TUDJUK SZERVEZNI! Valamint helyszínt hogy esetleg útvonalat is tudjunk szervezni! (12esel pici az ország)
Kérdés neked mi a hasznos info? Ne értsd félre de kinek mi izgatja a fantáziáját Birdtől csak a fogyasztást ne kérdezd!
Motor csere előtt előtt és szoba jön a 12-es Ninja is, pár hasznos infót tudnátok-e nekem adni erről a modellről?
23.a akkor nekem is jó!
A kettő üti egymást. Legyen inkább 24? Vagy itt is, ott is?
Augusztus 23 ezek szerint idáig ennek az 5 embernek megfelel
Én 23-án dolgozom, de 11-től utánatok tudok eredni utánégető üzemmódban.
Merre legyen a karika?
Klasszikus balcsi túra kaja, alkoholmentes pia, fagyi, vagy egy másik helyszín?
Yeee már kemény 4 jelentkező eddig. Ekkora érdeklődés még sosem volt
Pécelen meg vett valaki egy uj hayát, tegnap csak annyit láttunk egymásból hogy ( én: valami fehér motor volt, Ő valami piros motor volt) Több lelkesedést kérünk!
- Istifiú (Ötletgazda)
- Bird
- György
Szóval én tuti úgy intézem jó legyen amelyik dátumra szavaznak, az jó nekem is
JELENTKEZZETEK!
Még sehogy,folyamatban azóta is!
Dobtam egy mailt!
Esetleg lenne eladó F-es kilencesed?
Ha igen e- mail címem az adatlapomon,én is keresgélek egy donort.
Üdv.!
Dobok fel "önzetlenül" pár időpontot és meglátjuk, hogy ki harap rá. Max mi ketten csapatunk egyet
Szóval:
- augusztus 16-17 (szombat,vasárnap)
- augusztus 23-24 (szombat,vasárnap)
- augusztus 30-31 (szombat,vasárnap)
- szeptember 6-7 (szombat,vasárnap)
- szeptember 13-14 (szombat,vasárnap)
- szeptember 27-28 (szombat,vasárnap)
Akik külföldön dolgoznak és talán itthon lesznek, időpontokra nyugodtan reagáljanak!
Egy laza kerülés, pancsi egy strandon, egy kis kajcsi, dumálgatás és zúzás haza.
Helyszínekre lehet dobálni ötleteket. Balatonban a kaksi miatt nem igazán csobbanok
Bakony, Pécs, Lillafüred, Tisza-tó pl.....
De részemről mehet a gurólós kajálós 12es party
AKIT ÉRDEKELNE KÉRLEK DOBJATOK MÁR PÁR DÁTUMOT HOGY TUDJUK SZERVEZNI! Valamint helyszínt hogy esetleg útvonalat is tudjunk szervezni! (12esel pici az ország)
Köszönettel!