Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső. Hát lehet róla szó hogy csatlakozok a lime partyhoz habár a zöld színt nem bírom XD nekem fekete a fenevadam. Csak én lakok a legmesszebre! Vitya van a legkozelebbre hozzám ő is 80 90kmr3 van tőlem!
Majd én elárulom a fogyasztást. Szakadó esőben max 90-es tempónál 6 liter, napfényes időben pedig mikor rángat a csuklód min. 10 liter.
Bird és Hun lesz a kawaparty? balcsin? akkor azért akarsz arra gurulni? Balcsi hatótávon belül
Üdv!
Kérdés neked mi a hasznos info? Ne értsd félre de kinek mi izgatja a fantáziáját Birdtől csak a fogyasztást ne kérdezd!
Sziasztok nagy tesók!
Motor csere előtt előtt és szoba jön a 12-es Ninja is, pár hasznos infót tudnátok-e nekem adni erről a modellről?
De 23-án van a Kawasaki LimeRide Party is! Én azért ott megjelennék
Vidéken élő 12es tulajok nem jelentkeztek, hogy esetleg meglátogattuk volna őket, én örültem volna annak is, vagy szlovákia? A2 ? aljas szerpentinekkel, közben egy pár repülő egyenessel? De nekem 8... csak a gázt húzzuk és sokan legyünk
23.a akkor nekem is jó!
Most jut eszembe, hogy 23-án van a Kawasaki LimeRide Party!
A kettő üti egymást. Legyen inkább 24? Vagy itt is, ott is?
Na körvonalazódik
Augusztus 23 ezek szerint idáig ennek az 5 embernek megfelel
Én 23-án dolgozom, de 11-től utánatok tudok eredni utánégető üzemmódban.
Merre legyen a karika?
Klasszikus balcsi túra kaja, alkoholmentes pia, fagyi, vagy egy másik helyszín?
Csumi! Nekem az augusztus 23 mögfelel, többi napon dolgozom
Szeva Gyúró(Guró)híjjá főő létszi mert telefont cseréltem és elvesztek a régi sz ámaim,haza jöttem és azt a légszűrő cserét kiszeretném próbálni létszi
Itt vagyok jelentkezem a gurulásra. Végre hátha tudnánk együtt motorozni páran. Eddig azért nem hallattam magamról mert hét éve külföldön dolgozom és nagyon ritkán vagyok otthon, de most két dátum is megfelelne nekem mert aug.12-25-ig otthon vagyok és eközött bármikor jó nekem és bárhová elmegyek veletek gurulni.nagyon remélem összejön valami.Széles utat.
csak van olyan hétvége amikor nem vagy ügyeletes?

Yeee már kemény 4 jelentkező eddig. Ekkora érdeklődés még sosem volt

Pécelen meg vett valaki egy uj hayát, tegnap csak annyit láttunk egymásból hogy ( én: valami fehér motor volt, Ő valami piros motor volt) Több lelkesedést kérünk!
49900ft
ha épp nem leszek ügyeletes, akkor én is
Idáig:
- Istifiú (Ötletgazda)
- Bird
- György
Igazából nekem mind1 már 1 éve szeretnék egy jó találkozót a 12es pajtikkal, komiszkodni (de eddig csak GURO-val sikerült, és az is állati volt, hátha még többen lennék wááá támadnak a bestiák

Szóval én tuti úgy intézem jó legyen amelyik dátumra szavaznak, az jó nekem is

JELENTKEZZETEK!
Helló!
Még sehogy,folyamatban azóta is!
szeva.........te oszt hogy zártad a hajtogatást?
Ment a válasz!
Hali!
Dobtam egy mailt!
Helló! Oovasom a kilences fórumot.
Esetleg lenne eladó F-es kilencesed?
Ha igen e- mail címem az adatlapomon,én is keresgélek egy donort.
Üdv.!
Hali! Drága vagy
Dobok fel "önzetlenül" pár időpontot és meglátjuk, hogy ki harap rá. Max mi ketten csapatunk egyet

Szóval:
- augusztus 16-17 (szombat,vasárnap)
- augusztus 23-24 (szombat,vasárnap)
- augusztus 30-31 (szombat,vasárnap)
- szeptember 6-7 (szombat,vasárnap)
- szeptember 13-14 (szombat,vasárnap)
- szeptember 27-28 (szombat,vasárnap)

Akik külföldön dolgoznak és talán itthon lesznek, időpontokra nyugodtan reagáljanak!

Egy laza kerülés, pancsi egy strandon, egy kis kajcsi, dumálgatás és zúzás haza.
Helyszínekre lehet dobálni ötleteket. Balatonban a kaksi miatt nem igazán csobbanok
Bakony, Pécs, Lillafüred, Tisza-tó pl.....
Bird! Nélküled nem élet az élet! Ráadásul a munkád sem egyszerű, amit meg lehet érteni. De ha ez így van miért nem dobsz be pár dátumot amikor neked is jó volna a LIME party? Mondjuk más sem dobált nagyon dátumot

De részemről mehet a gurólós kajálós 12es party

AKIT ÉRDEKELNE KÉRLEK DOBJATOK MÁR PÁR DÁTUMOT HOGY TUDJUK SZERVEZNI! Valamint helyszínt hogy esetleg útvonalat is tudjunk szervezni! (12esel pici az ország)

Köszönettel!
Naná, hogy rá!