Höhöj Cimbi!
Még nem tudtam megnézni, mert a cégnél vmiért nem tölti be a rendszer. Örülök, ha a blikk.hu bejön
Otthon megnézem de előre szólok, hogy ha ez vmi g..ség, akkor véged van.
Hmmmm...miről szólhat? Kmadár? Az erő, a sebesség és néha a súly versenye?
Csalás van benne? Ha nincs, akkor már nem is érdekel!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó gyári indexe előre és hátulra, illetve bepróbálkoznék a gyári rendszámtartóval is (ha jól tudom az nem egy kis darab elem ) . Szép kis indexek voltak rajta, a hátsók letörtek és SOS-be vettem két okádék univerzálist műszaki vizsgára. Nem egy szép látvány Új és utángyártott nem érdekel, jó állapotú használt viszont annál inkább
sajnos a termosztát nem tud önmagában ilyen hidegben megtenni mindent, így segítségre szorul
inkább nyisson ki, ha épp megállsz egy lámpánál és akár még a venti is kapcsoljon be, de 10C alatt, 100Km/h felett a termosztát már nem képes az optimális hőfokot tartani, mert hát zár ő, de a menetszél a nyertes
Ezt most nem értem, sry. Azt értem hogy a volt bringád, de hogy jön ez most a hidegben való bringázáshoz azt nem értem
Ha már írok, Olvastam fórumon szerveznek mikulás gurulást, nekünk olyanunk sem lesz? Jól gondolom? Pedig én támogatnám! Egy Mak Donaldcosat monyuk Naaa?
A műanyagosod horror áron dolgozik?
Ha megtennéd hogy átdobod a címét mail-ben, nagyon megköszönném!
Előre is köszi!