ÓÓ je az évfordulónak nincs vége és 10K+ km
Balcsi környéke jó volt, bár az idő lehetett volna jobb is, de pár kövér gáz így is belefért szombaton meló, ha szerencsém van vasárnap meg megpróbálom a gumát már elintézni mert egy hete csúszik.... mármint a gumizás.
Széles utat balesetmentes "közlekedést" mindenkinek!
Szava Cimbi :Hát a váltó javítva,motorblokk leszervizelve .Kipuff rendszer cserélve(ami sztem szar) mert füstöl mint 1= Ifa azt mondták,hogy sok üz anyagot kap,de hát már nincs is benne a P.C ! Sztem a kipuff belsejében van gány,úgy hogy most hétvégén kilépek +int 1hónapra .Aug végén pedig nézni fogok, ill kapni fog 1jobb rendszert kompletten,és vissza tetetem a P.C-t .eddig így idén sajnos kimaradt a repülés ,+hát nem naon voltam itthon,de hát ugye ez a szerelem nem múlik el és+vár .Mindenkinek kívánom,h érjen haza épségben. Üdv :Szöllő
Sziasztok srácok!Tudna nekem segíteni valaki zx12-r-hez keresem azt a kampós kulcsot ami a hátsó rugóstagnak a keménységét ill lágyítását lehet állítani vele!Előre is köszönöm!
kerepesi út OMV, keresztúri környékén nem bringázik valaki véletlenül egy zöld bestiával? csak érdeklődöm már kétszer láttam a kerepesin azt a zöld vasat ami hajaz a bestiára, de sosem láttam rendesen az-e
Üdv klubban újra mindenkinek!
Mire összejön a brigád, már generáloznom kell a bestiát ma is egy "laza" 200 kilcsit kapott, a tegnapit meg nem is mesélem :))) wáááá brutkó volt, totál kész, moci garázsba... a többit mindenki gondolja hozzá :)))
Jelentem nekem is kész a motor Most még csak 25 km-t mentem, de holnap délelőtt mehet egy 100-as. Amit tapasztaltam, hogy elfelejtettem kanyarodni és rohadt jó lett a váltó
Szerintem felesleges küzdeni az új ram-air átfaragásával:
1., Az új ram air két oldalán van két pici műanyag "bizbasz" , ami a fejidomba kell, hogy tökéletesen illeszkedjen. Ez két oldalról rögzíti a fejidomba a ram airt.
2., A ram air elején található "dróthálós" részt, ami a nagyméretű szennyeződések, bogarak bejutását próbálná megakadályozni, mivel és hogyan fogod rögzíteni? Ez ugyanis szintén a fejidomhoz kapcsolódik a légbeömlőnél hátulról.
3., Az újnak a csavaros rögzítését a fejidomhoz miként oldod meg? A fejidomhoz kell alulról 1 csavarral rögzíteni. Persze mindent át lehet fúrni
Be kell látni, hogy a régi és az új fejidom más. Felesleges szétfaragni.
Persze mindent meg lehet oldani, mert vannak itthon jó szakemberek. Mekk
De az nem lesz szép Szerintem
Hello srácok! Gumi vásárlas előtt vagyok.márka kellene ami nem annyira kopik de tapad mint a dög. Alföldi vagyok erre nincsenek kanyargós utak. Amugy kész lett a mocim a balesetem tavaj volt. Laza 540ezrembe megis állt. :-) jelenleg metal fekete piros bokavedo piros felnicsik es piros a kormányvegem,de 1dolog bassza a csőröm.regi 2000es ramair helyére az ujjabb tipus ramairjet nem tudnám felrakni rá? Muszáj lenne vennem egy újabb tipust?
Balcsi környéke jó volt, bár az idő lehetett volna jobb is, de pár kövér gáz így is belefért szombaton meló, ha szerencsém van vasárnap meg megpróbálom a gumát már elintézni mert egy hete csúszik.... mármint a gumizás.
Széles utat balesetmentes "közlekedést" mindenkinek!