Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv. Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok. rr88@hotmail.hu vagy harminc728753kettő
Hali!
Továbbra is propagálnám EZT a motort (most került Paksra, beszámolták az előző tulajnak, mert pályagépek akart helyette). Korábban én akartam megvenni, de nem számolták be az R6-omat. Érdemes megnézni. Az a 63000 km, ami benne van, az meg a bejáratási periódus
Beszéltem szerelővel, ma áll neki összerakni a gépet, közben reggel vettem egy új akksit (biztos, ami biztos) TALÁN jövő héten már én is elereszthetem a lovakat, mire itt lesz a legnagyobb meleg és nem lesz ingerem beöltözni
Nem mondod Bird?
Bár szombaton tuti dolgozom, de talán délután korán végzek, a vasárnapot még nem tudom:S de ha lehet érdekelne (mint mindig ) egy közös gurulás :P
Emberek a következő a helyzet. Elméletileg péntekre kész a motor, gyakorlatilag meg kitudja... komplett váltócsere történt, szerencsére sikerült jó állapotú bontottat kukázni egyben. Minden tömítés cserélve a blokkon és új olajteknő is lett. Első/hátsó lánckerék+lánc és más egyéb kötelező cserés dolog (és a fék még nincs kész, de lehet idén már nem is lesz) kuplung még bír min 10000 km-t. Jövőre kap új kuplungszettet és fék rehab. Utána addig lesz használva, amíg szét nem esik Megy bele egy gyorsváltó és kész
Nem tudom, hogy ez 12-es betegség avagy sem, mert nekem a 7-esnél is jelentkezett ez a probléma. De egy jó szerelő megoldotta
Szerintem inkább a jó tömítés, kellő nyomaték, rendes munka stb... a titka a dolgoknak. De a lényeg, hogy Neked is megoldódjon!
királyok ezek a hétvégék, 133 km -t mentem 11egész akárhány literből és újra kúton voltam... jó maradt még 2 csík a tartályban, nem kongott annyira de jó az ha tele van, úgy sem sokáig látni a full csíkot
Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv.
Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok. rr88@hotmail.hu vagy harminc728753kettő