Szia! Nekem már volt ilyen esetem. Volt olyan szerelő, aki csak hümmögött, de aki nekem ezt hibátlanul megoldotta az a személy Fekti Tibi volt. Elérhetősége: http://www.fektigumi.hu/home/i...
Hivatkozzál a "Sütis"-re, azaz rám
Sziasztok srácok eddig még nem voltam fórumon és azt szeretném kérdezni,hogy volt-e már nektek zx12-r-nél bal oldalt a generátorfedél felől a szelepfedél tömítésnél olajszivárgás?Oka mi lehet és megszüntetése?Egyszer már volt cserélve a szelepfedél tömítés 1-2 évig semmi,de most megint!Előre is köszönöm!
Ma baráti társasággal kínaiba megyünk
Legközelebb 2 hét múlva tudok legurulni pizzázni
Meg kell mondjam elég "melegre" sikeredett a fekete rucis képed Pipinél
jojó de a lényegen mit sem fog remélem változtatni, bááááár ember tervez....még a végén kiderül "komáék" országos raziát csinálnak minden ellen és persze a sebesség határok pontos betartása! AZ NAGYON FONTOS! A kispolskikkal meg trabant meg wartyogó bezzeg mehettél 120at... nah az volt az életveszély nem ez, a 320as tárcsáinkal... jó gumák.... jó sofőrök vicc
Köszönöm szépen a megértéseteket, tudtam számíthatok rátok de nem tehetek róla a moci súgja gyere menjünk... hááá mondjak nem-et? hétvégén full gázas repülés lesz
É a tegnapi nap ismét eltűnt a paracsík két személlyel, igaza volt guronak, megy az úgy is
Bird holnap rend lesz a garázsomban! ma a feléfel végeztem!