lehet..de a különbségből meglátszódhat hogy mennyit számít egy rendszer vagy egy pc vagy akármi..
igaz én nem mentem gyári k8-al csak "tuningolt" változatúval, de én így érzem egyformának a két motort. s ez reméljük ki fog derülni hogy jól érzem-e, hogy alapból gyengébb a zzr.
de ha jól emléxem a busa fórumon talán menyus vagy mister is azt mondta nem találkozott olyan zzr1400-el akit ne vert volna le gyorsulásban
nekem ok csak még a hóesés előtt menjünk 1et
egyébként nem értem azokat a teszteket ahol a zzr hasonlóan gyorsul mint a k8..szerintem 20 lóerő különbség van a kettő között a busa javára(gyári állapotban)
megjegyzem egy rendszer és egy pcvel több..ha jól emléxem neked 2 akra dobod van
Szerintem így kell hasonlónak lennie, tapasztalatból tudom az új busa motorja erősebb
Szevasztok"Bestiális"bajtársaim most lépek az 1kori NSZK-ba nem tudom mikor jövök de nem mostanában(remélem) .Vigyázzatok magatokra és minden jót kívánok nektek(Andryxnak és Marcipánnak is szól,hja+a Gurónak )jók voltak a közös motorozások,néha majd+próbálok netezni kíváncsi vagyok az össze csapásra,de sztem az a verseny nem a motoron fog múlni inkább fejben.Bár 100-3kilóig .Na én most diszidálok:üdv.Szöllő
Jövő héttől bármikor! A héten nem érek rá, hétvégén Ausztriába megyünk egy kicsit kanyarogni!
Én is kíváncsi vagyok mit tud a tuningolt ZZR a gyári busával szemben Ha jól hallottam, siófokon gyárilag meg sem akartad próbálni.
lehet
de valaki azt mondta nekem 1 hónapja hogy 100ról nincs ellenfele..
engem ezután már érdekel a végeredmény
szívesen találkoznék veled is, mert a hozzászólásaidból látom hogy te egy teljesen korrekt és segítőkész ember vagy( privátban is már kértem tőled tanácsot)..
ha egyszer összejönnénk és vesztenék legalább abból is tanulhatnék valamit
Bird,
ha meg valaki nagypénzért megveszi vigye, legalább hamarabb lesz új zx14-em
vagy elcserélem egy busára
igaz én nem mentem gyári k8-al csak "tuningolt" változatúval, de én így érzem egyformának a két motort. s ez reméljük ki fog derülni hogy jól érzem-e, hogy alapból gyengébb a zzr.
de ha jól emléxem a busa fórumon talán menyus vagy mister is azt mondta nem találkozott olyan zzr1400-el akit ne vert volna le gyorsulásban
egyébként nem értem azokat a teszteket ahol a zzr hasonlóan gyorsul mint a k8..szerintem 20 lóerő különbség van a kettő között a busa javára(gyári állapotban)
Szerintem így kell hasonlónak lennie, tapasztalatból tudom az új busa motorja erősebb
tudományos kísérletet hajtunk végre
Jövő héttől bármikor! A héten nem érek rá, hétvégén Ausztriába megyünk egy kicsit kanyarogni!
Én is kíváncsi vagyok mit tud a tuningolt ZZR a gyári busával szemben Ha jól hallottam, siófokon gyárilag meg sem akartad próbálni.
de valaki azt mondta nekem 1 hónapja hogy 100ról nincs ellenfele..
engem ezután már érdekel a végeredmény
szívesen találkoznék veled is, mert a hozzászólásaidból látom hogy te egy teljesen korrekt és segítőkész ember vagy( privátban is már kértem tőled tanácsot)..
ha egyszer összejönnénk és vesztenék legalább abból is tanulhatnék valamit
Bird,
ha meg valaki nagypénzért megveszi vigye, legalább hamarabb lesz új zx14-em