Nagyon jó motor az "új" busa. Évek alatt csak legendákat hallottam, hogy a ZZR, hogy megette az új busát. Látni viszont ilyet nem láttam. Még a szétgyúrt ZZR is kikapott az újtól ami szintén nem széria volt. De mondom ezek mind az új busák voltak. Mentem pár száz km-t a nagy zizivel, de a 12-es valahogy nekem vadabb, sportosabb, futóműre, váltóra, gázreakcióra, stb.....
De sajna a realitás és a tapasztalat alapján Andryxnak szavaznék egy pöttyöt. Mondjuk Brno felé megette a 12-es horda a susukiját
Kérdezd meg a rigarobit,neki mi erröl a véleménye...
Tegnap gyorsuláson simán verte a busát, de az xx még mindig a mumusa...
Viszont,tegnap 1:1 lett a kettőnk párharca...
Na az újra kíváncsi leszek! Meg az árára
Gondolom szokás szerint itthon baromi drága lesz, míg amcsiban milliókkal olcsóbb. Lehet néznem kell vmi kinti lehetőséget
Figyu,én felülök a robimra és kb 2 perc és a ringen vagyok.
Tudod pesten ilyet nem találsz...
Viszont jó,hogy a robimat említed és nem a te triciklidet..
Szerintem Andryx nem megy majd, mert szar érzés lenne mikor a Busát alázza egy Kawás.
én építem tovább a zx14et..a cél: egy még utcán is használható motor, de maxpower verzióban
szkanderban győznél nem vitás, az a 40-50 kiló fölény...
De sajna a realitás és a tapasztalat alapján Andryxnak szavaznék egy pöttyöt. Mondjuk Brno felé megette a 12-es horda a susukiját
milyen motorja van rigarobinak?mármint mi van plusz benne
Tegnap gyorsuláson simán verte a busát, de az xx még mindig a mumusa...
Viszont,tegnap 1:1 lett a kettőnk párharca...
gondoltam próbáljuk meg
szeretnék tanulni a nagyoktól
Gondolom szokás szerint itthon baromi drága lesz, míg amcsiban milliókkal olcsóbb. Lehet néznem kell vmi kinti lehetőséget
de pont azért vagyok kiváncsi rá, tudni szeretném milyen nagy a különbség..s addig építem míg kell
s akkor együtt kergetjük a suzukisokat
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Tudod pesten ilyet nem találsz...
Viszont jó,hogy a robimat említed és nem a te triciklidet..
Szerintem Andryx nem megy majd, mert szar érzés lenne mikor a Busát alázza egy Kawás.
de nincsen gyorsulótársam
majd akad valaki aki segít felmérni mit tud a kicsike
te Ice,,
kimegyünk valamikor a ringre?valamelyikre?még idén
asszem robogóval is be lehet menni