Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andryx

beszéltünk arról hogy megyünk egyet 100-ról 300-ig
mikor érsz rá egy próbára? kiváncsi vagyok milyen a zx14
azért még van remény és ha el is viszik, amint egyenesbe jövök, újra lesz 12-esem!
Láttam hát sajnálom
Költöznöm kell, házat kell vennem :( Remélem meg tudom oldani máskép és addig nem viszik el, de meg kellett hirdetnem a mocit :(
link
Koszonom! jovo heten

Milyen pincészetben voltunk a mult héten?
Sziasztok!

Ma kezdődött a Szolnoki Gulyásfesztivál, a beharangozó rendezvény egy motoros felvonulás volt. Ha érdekel, akkor itt megtaláljátok a képeket.

Motoros felvonulás
A fesszab már az elején képpe került, de a mérések jónak mutatták.
Tud valaki Pest környékén egy helyet, ahol a MAMI-sok által is oktatott oszcilloszkópos tesztet meg tudják csinálni az elektromos rendszer ellenőrzésére?
fESSZAB
Én köszi!
kawazsolt:Köszönöm megérkezett a futár a cuccal holnap össze is rakom a lovamat
Szia! Tudok segiteni!

Adatlapomon elérsz!
Sziasztok!
Segítséget kérnék. A helyzet a következő: generátor tekercs leégés, majd az újratekercselt is megadta magát rövid időn belül. Hol tudom beméretni, hogy mi okozza? (forgórész mágnes szakadásra vagy egy rejtett zárlatra gyanakszunk)
Minden ötletet előre is köszönök.
Én nem. De itt van frankfurti a boltban...
Úgy látom állva hagytad! Remélem azt hitte, hogy áll,kiszállt és összetörte a nagy arcát...
Tetszett ŐŐŐ Apropó :Mostanában nem megy valaki innét Frankfurtba?
mai termés
3. 220
itt meg szépen hazacsorogtam volna, de pont összefutottam a helyi vagánycsávóval. rendszeresen emberkedik amikor kocsival vagyok. most kicsit meglepődőtt :)
hopi
hali!
hová voltál eltunve!? már azt hittem, hogy össze raktad a géped és egyből utolért a balszerencse!?
hihi
ilyen nekem is kéne!
Van egy nagyobb képem róla, azt nem engedi a netem feltölteni. Azon nem olyan kicsi a kipuff felőli sem. Én sokszor iratokat kisebb dolgokat viszek, nagyon jó lenne egy ilyen hozzá. A tanktáska zavar.
fain, csak nagyon sokba kerül, és a kipufogó oldali nagyon kicsi, viszont ugy hallotam hogy tudja a 300 kilót veéle, szép áramvonalasra sikeredett
Az előbb képfeltöltés nem sikeredett.

Most link lesz. lefelé görgetve közép tájon zöld 12-esen a pakkot néztem, nekem nagyon tetszik.

Kawasaki ZX12 pack
Sziasztok!

Ni csak mit találtam. Mit szóltok hozzá?