Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi ez a pörgés
Szia Bogyesz, ez most az enyimé
1M8-at de ez függ a beszámitástól is
hát tetszene is W12 1200cm3 20.000res fordulattal
ezért holnap este kapol.....
te beletesző még vagy nyolcat
szerintem mindenekelött rakjátok össze, aztán veszegessetek ki gyertyákat
egyébként elég ha élehuzod a pipát, igazi dögös kávédaráló lessz egyből
na jóól van már subiduBidu
mármint én
na na ,a blokk az marad csak kiveszek két gyertyát
blokk nékűl
kösziiiii nagyon rossz vagy....
bármikor vezetheted,mert tudom,h tudod ,a feltétel:csak forgalomtól elzárt,puha szivaccsal kirakott bukótérrel rendelkező területen!
reménykedjünk benne
az biztos hogy elég egy 750 es is de háát a 12 es aaaannyira jóó na de nem baj majd odaadja egyszer egyszer eksönöm
jól mondja teve úr. kicsiZé is bőven el van látva, második motorként bődületes krach van a kis ügynökben. kérdezte hétvégén egy srác, aki most vizsgázott korlátlanból, hogy kezdésnek jó-e. én mondtam, hogy emberfüggő, de inkább nem ajánlom, ha nincs előtte rutin egy 4-500-as géppel.
igy igaz, nem kell az a 12es, erika is folyton mondogatja, jó jó, de sok, ez a gép psichopata állatoknak kell olyannak mint kisöcsi, akinek kevés a gyári 12es, -2vel nyomja, elmebetegség, hidd el elég a 750, néha za is sokkkk.
tessen hallgatni ekipapára a 750 is olyat tol a néccázas után, hogy csak pislogok
persze, és holnap az elejét is, mert megtehetem
már kiszortam a szarokat, jelenleg 2 vas van ez meg a 12es
már le is cserélted a farokidomot?
Teve bacod te motor gyüjtő vagy
kemény 1600 forintból feljöttem vele, pont a fele a 12esnek, és nem szüttögösen jöttem normál tempóban, ezen még egy icipicit tudok faragni szerintem.nagyon faszányos gép, szerintem az utobbi 5 év legjobban kiválasztott motorja .
az öreg rokker hátán gyüttél ma?