Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na haladjál vissza anyuba teeee.
Tisztelettel jelentem szölő ur nekem is ilyen a gépem, éshát már megkaptam ezt a jelzőt többször. de csendben mondom hogy ne halja más, mi 2 en tudjuk hogy ez az aranybuzi 12es nagyon jó kis motor, mivel még megy .
Mijazhogyaranybuzi?
nema zaért monta hogy nem, hanem azért mert nem akar egy aranybuzi 12esen látni
öröm látni hogy van az enyémnél fiatalabb 12es itt a sportmotoron, mennyit akarsz érte egyébként?
nekem 12 es kell de hát eksön papa azt mondja nem lehet olyanom
Sziasztok srácok,eladóvá vált a vasam ha valaki tud rá vevőt:2006-os 11.hó 12000 nagy szeríz megcsinálva 114000-be volt a gép:olaj olajszűrő,K&N levegőszűrő,hátsó guma,akksi,friss műszaki,fékbetét csere 5.1-es fékolaj,de egyébként is makulátlan, Debreceni Kawa-ból vásárolt.Beszámítok értékegyeztetéssel ha úgy van,itt a számom ha v.kinek kell egy makulátlan 12-es:06303300020 ha v.kit komolyan érdekel van videóm is,előre is köszönöm srácok!
eccő megmutálom, ha lélegzethez jutok, de úgy néz ki hétvégi motoros lettem
na mikor mutatod meg azt a szépzédet?
a francba,éreztem,h KV helyett sörözni kellett volna hívni téged
Na szia Eksön:Most lett jó a számítógépem me valami vírust benyalt és újra kellett telepíten i(bizt a sok vírusos pórnó oldal)a Kv +hívást+köszönöm épp bent voltam a vasgyárban amikor hívtál és nem 1szerű onnét kijönni,de bekerülni(mint vállalkozó)még nehezebb oszt féltem a szaros helyemet .Vitya:hát sajnálom ami történt,ilyenek az irígy köcsögök
a hölgyet kérdeztem karaj, jól néz ki a!
nekem 12r ,de nem lesz,már van
köszöntem úgy legyen mi lesz Neked?
Ja és szerintem igaza van kutya bácsinak,h valami tuning van a gépben
ezt az egyet csináltam
kisöcsi, tegnap fotoztad az öskövületet szeretném megkapni a képeket. kösz
Szia Tudok segiteni adatlapomon elérsz!
,és na tesó örülök,h zöld maradtál .gratula a Z-ügynökhöz ,balesetmentes szezont kívánok hozzá
az enyém valamikor a nyáron lesz kész......
Üdv mindenkinek,

Barátom megbízásából keresek bubis plexit 2005-ös, amerikai ZX-12R-hez. Ajánlatokat az s.tibi kukac mail.ru címre várom.

Válaszokat előre is köszönöm.
Utángyártott van 11-ért, gyári 16-ért. Persze ezek párban értendők.
+ Postaköli ami nemtom mennyi az angoloktól, de nem lehet vészes.
van má valami a gépezettel? adatlapomra lessé!
Szia!

Nincs hozzá! Csak gyári!Adatlapomon elérsz!
Megköszönném! ;)

Sportot nem szeretnék bele. :)

Köci
szia, én k&n szürőt raktam be a gyári helyett, minden szempontból jobb lett, igaz sürübben kell takaritani, utángyártottrol nem tudok, de ha gondolod utánanézek. üdv gábor