Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy honnét tudok szerezni utángyártott légszűrőt a 12-esbe.

Köszi a segítségeteket előre!

Üdv Zs
Szívem szerint a gigája is ki lenne vésve
Szia Bird!
Egy tippünk volt, hogy ki lehetett, de biztosra nem tudjuk........az én esetemre rá 2 napra a ház előtt az ismerősöm qashqai motorháztetejét behorpasztották és egy napszemüveget ragasztottak a horpadásra.
Esetemben a biztosító nem fizet ismeretlen elkövető végett, a faszkupak törvény őre pedig megakarta állapítani, hogy ez a motor feldőlt! Így nem is tettem feljelentést...........tegnap egy autóemelővel visszafeszegettük az elhajlott tartókat, visszakerült a gyári plexi, visszapillázókat leszedtem, így elég durván néz ki de azokért a karcokért igen-igen fáj a szívem, mert gyári állapotú motor volt, nem tudom mit árthatott ez a gép másnak, hogy ilyet kell tenni, pitiáner dolog, annyi biztos
Az ilyen sutyerák írigy embereket mindíg is megvetettem. A mocim miatt engem is rossz szemmel néznek a sügér szomszédok, de azt nem veszik észre, hogy 7 napból 6-ot dolgozom és hajnal 01:20-kor csörög az órám és majd este 8 körül dobom a hátast az ágyba.
Remélem Vitya, hogy elkapod ezt a jó embert!
Szia!

El van-e már törve a keze az ilyennek?
Szép jó napot mindenkinek
Ma próbálom meg kicsit helyre rángatni a motort.......múlt héten akadt egy jó akaróm és felrúgta a párom háza előtt
Képeket majd dobok fel, hogy néz ki most, ha eljutnak hozzám. Balra nem lehet fordítani a kormány, visszapillázó tartója, fejidom deformálódott, indexek letörtek, idom tiszta karc, olajdekli is tiszta horzsolás, elég okádékul néz ki
Szöllő papa,mingyá indulok Dújvárosba ,egy kv-ra meghívnálak ha ráérsz ,majd ha odaértem
Május 1? Kunmadár
Erika, meg én ott leszünk.
Május 1 kunmadáron ki lesz ott?
Szolnokon ma van börze a Cora parkolóban, akit érdekel szép időben motorral is jöhet.
okés. köszönöm. Pályaidomot keresek zx12re plexivel lámpa nélkül, csak az eleje kell. üdv mindenkinek
Mivel elég drága és külföldről kellene rendelni, ezért születőben van egy ungarise megoldás. Majd értesítelek itt a fórumon, ha alakul benne valami.
tavaly én is kiprobálhattam egy menetet egy ilyen vassal (nem én vezettem,) egy önkéntes mocisrendör és én közöttem alakult ki egy menet, éshát be kell vallanom megy az fjr alig birtam tartani a tempót.
jóreggelt, egy ilyen felső villahid engem is érdekelne.
Ha esetleg tudtok valakit, akinek eladó komplett kábelkötege van 2001-es (nem diesel) 12-eshez. Valamint kormánytartós felső villahídja van eladó. Megköszönném
Muszáj volt valamit írnom, mert a Hayabusás topik megelőzött bennünket...
csak gumi nincs alatta,meg a gyenge 400kg-jával elég lomha
Állítólag annyira humánus társadalmunk, hogy egy őj közlekedési tábla bevezetésén gondolkodnak.
Nem mondtam, hogy nem. Az endúrós dolog sem a sebesség miatt sikerült.
Hát azért az FJR 1300 kapaszkodik....
Milyük van most? Én a hangszert és a BMW-ket láttam. Sikerült is már egy menekülés, igaz az endúróval volt.
móka az még most is,mindegy,h min ülnek
Kár,hogy a rendőrök már kinőtték az XJ 600-at,az volt ám a móka !