Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D:D:D Köszönöm Neked is sokat tanultam a hozzászólásodból!
Köszi Köszi!
Sokat mondtál és sokat segítettél, több oldalról is legyeskedem a téma körül, de nagyjából ezek az infók jönnek minden honnan! Most már tényleg csak az kell h módom legyen gurulni egy ilyen vassal is kicsit mielőtt elhatároznám magam! Több ZX12 tulajjal is levelezek már, meglátjuk h mi lesz.
Na örülök,h idén már "rendesen" motorozol ,az én gépem is kész lesz május körül aztán lehet menni az egykerós polgárpukkasztós videót idén meg kéne csinálni
Hali Eksönke kevéske motorozásaim úgy 1-hatodát 1keréken teszem Ma +szökött 1ügyfél kutyája pesze tőle nem tőlem a kertjéből na az első motort ami az ajtóhoz közelebb volt gyorsba lenyúltam ,pesze a Kuvasz közben+lett ,így a 3km-ből vagy 500 métert ment a gyertya 1be fel 2-3 majd le,nem rosszak amúgy az R1-eksem. De azért azért a Bestiámnak nix párja !
Na még van amit nem vett+?
Szia Robi ! Találtam egy 1997-es Zx-7r -t gyári állapotban
Teve!
Május 1 Kunmadárra jössz?Jó lenne egy körre cserélni hogy milyen lett így a géped!
Én viszont egy elfogult kawabuzi vagyok,főleg 12-es fan,de csak azért mert tényleg egy állat gép! Próbálgattam már nagyon sokféle motort,de egyiken sem érzem magam annyira otthon mint a nagy Ninja-n! R1-puha,Gsxr-idegbeteg,ZX10- full idegbeteg,Honda-buzis,próbáltam RSV-t is,hát érezni,hogy pályán állat lehet,de utcán olyan mint egy Hoffer traktor,mán bocsánat. Fogyasztás 10-től fölfelé,zsér új gumi 2500 km-t bírt alattam,kicsi kerózással+200 fölötti utazóval. Nagyjából ennyi,de kérdezd Mézgát,ő 1 hónapja vette a 12-esét,azóta ha nem esik az eső csak aludni meg szarni szállt le,full függő lett a srác!
Szeva apppa azé nem teljesen,mert egy leáttételezett 6kilós is bekapja a 10et,pedig az nem is megy,csak vinnyog
Nekem 04-es van,a futómű kiválóan testre szabható,feszesebb,sportosabb mint a busáé.Súlyban egy kategória a két motor.
A fék is harapós,bármikor stoppiezok vele 2-személlyel is .
A gumit szereti,a hátsót az erő,az elsőt a súly gyilkolja.
Azt,h mennyit megy el egy gumival nem tudom megmondani (majd más elmondja),mert én még életemben nem vettem rá új gumikat,és nem is fogok :D.
Fogyasztás az csuklófüggő,de 7alatt az enyém még nem evett,viszont evett már 12felett is városban 2-es 3asban használva minusz 2-es áttétellel.
Én nem vagyok elfogult kawabuzi ,de rosszat nem tudok róla mondani.25ezret mentem vele eddig és soha semmi nem volt vele. .És ha visszaolvasol a topikban itt ritkán esett szó szerelésről,mert egyiket sem kellett különösebben.
Én a 2002esnek a váltójára odafigyelnék a próbáknál,mert a 2est ki lehet egykerózni belőle. .De ha ki is dobja,akkor sem vészes a javítása.
Nem eszik sokat ááá ,mondjuk+kergetve,csak pont annyit mintha 2db 600assal motoroznál pld stiften 1seggel !De az élmény ?Mintha 3nővel csinálnád 1szerre fék-futómű sztem ok,de Eksön már leírta amit én is gondolok
Jó kis gép nem?!?!?! :D:D:D

Komolyra fordítva a szót, egy haveromnak van és ha minden jól megy akk 2-3 7en lehetőségem lesz kipróbálni! Busával már mentem és feltételezem h hasonló jelleget képvisel a két motor uh nem lesz teljesen új! Nem baj h "egy nagy nehéz tank" nem hiszem h fogok még pályázni egyébként meg az ereje bőven kell h kompenzálja a súlyát, tologatni meg nem akarom...! :D Amit nem tok h a fékek és a futómű elég e a 180lóhoz?! Ill h mit jelet pontosan ez: "sokat fogyaszt benzinből is,meg gumiból" a V2 köztudottan gumi zabáló (100NM már 4000es fordulaton) uh sztem ezen a területen nem fog meglepetés érni, viszont a fogyasztás tekintetében pontosan mire gondolsz?!

Köszi!
Én már mentem Rsv-vel .
Csak érdeklődtem.Szerintem mielőtt veszel egyet,próbáld is ki rendesen,h biztosan ezt akarod-e,mert az Rsv-hez képest ez egy nagy nehéz tank!
Azon kívül,sokat fogyaszt benzinből is,meg gumiból is,de cserébe olyat gyorsul,h elfelejtesz pislogni közben .
Még nem! És Te RSVvel?! Miért?
K
Szia!
Egy kérdés: mentél már 12essel?
Sziasztok!

Motor cserén gondolkozom és egy ZX12R van most tárgyalás alatt!
Tudom h ez itt a legelfogultabb közeg :D:D:D, de ezért legyetek kedvesek némi információt/tanácsot adni a típus kapcsán!

Egyébként konkrétan egy teljesen matt fekete 2002-es UCY-423 frsz.-ú motorról beszélek!

Előre is Köszi Nektek!

Üdv.:
KOKO
Jó reggelt mindenkinek
1. Bird
2. Marcipan75
3. Teve & Eras
4.
5.
6.
Nekem jó a máj. 7 .

Ki jön Bárdi-hoz ?

1. Bird
2. Marcipan75
3.
4.
5.
6.

?
Nem-nem A belinkelt képen az első sorban a középső honda fekete-arany színűre van fényezve. És milyen motorból volt ez a kombináció? Hát a ZX12R-ből!
Suzukik és ami még rosszabb Hondák !
Telószimm+teló olaj=6000 Ft+a meló még annyi köbö!
Nem süt a nap?
http://sportmotor.hu/motoros_k...

Na mit is kell látni?
Nincs mit, tudom milyen nélkülözni. nekem se jött rosszul a probálgatás, mert igy kisöcsi is meglátta miért is jó igy a gép.
nagyon jó volt az idei első motorozás köszönjük a lehetőséget