Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne nyaljáá
A TE motorod a legszebb a ZX12-esek között!
jellemző lenne a magyar sündőrségre
láttam egy hondát ami középen elválasztva volt két színű,na az elég megtévesztő volt .
Hello srácok!

Azt szeretném tőletek kérdezni hogy van e nektek esetleg egy balos tükrötök eladó sorban zx12 höz?
Első Szolnoki 12-es Meeting ?
Aki fent van a Facebook-on jelöljön, Side Motorszervíz-re keress! És ne csaak a 12-esek !
Az jó ! Majd a nyáron: üldözünk egy zöld motort,felétek megy állítsátok meg! Látom,jön már. Várj ez nem az,ez kék! Akkor majd a Józsiék! Itt vagyunk,látjuk! Nem,nem az, ez piros !
HAHAHA annyira nem vészes ,még mindig jobb mint homokot kapirgálni,és azzal oltani a tüzet .
az enyém legalább egyedi lesz lesz szép zöld eleje,kék oldala,és fekete hátulja
A te motorjaidra gondolsz ?Mert ugye külön kell venni az elejét+a hátulját a stopid után .
mert az enyémet még nem láttad
én az első helyet megosztanám Gp Jani és Marci közt
Marcié a legjobb állapotú és leg+kiméltebb kicsiny országunkban sztem ,kortol és szintöl is függetlenül(bocsi többiek )!
Lájkolom a képeidet ! Egyszer ha még veszek 12-est,a tiédet veszem meg !
okaj pizza
Te Marcipán! Ki a franc firkálta össze a motorodat? Mé' nem csaptá rá a kezére?
Csütörtök dél körül nekem ok, de autóval vagyok mert meló van
Köszi naon fagyi
Szöllöpapának képek
Nincs valakinek egy eladó sportdobja?
Ha igen akkor kérem jelezze mert vevő lennék rá!
aki ilyen motort elad, annak nincs szíve
amúgy nem , de ha tudnék, akkor még én is vennék belőle párat, mert nem tudok betelni vele
ha meg van a motyó, majd jelezd és összehozzuk a bizniszt
Szia!

Márc28-án jön meg hozzám! Már látom megvan a dobozomban!
Nem tudsz egy jó eladó zx-7-et?
Zsolti,
a fékpedál csavarommal mi a helyzet?
a 7-es fórumra is válaszolhatsz, ha az jobban tetszik
Szia!

Tükör minta alapján 9500ft/db az index csak kpl rendelhetö 9800ft és a hátsó lámpa is kpl 10500ft Rendelésre tudom hozni gyáriban!
Nekem ok a Csütörtök motorral jösz?
Tipikus példája annak, ha valaki csak lelakja a hiteles motort. Sajna vannak ilyenek. Amikor a 12-eseket néztem, akkor ott is volt ganyé