Sziasztok!
Aki tud valahol, akár használt, akár új, indexes tükröket a mocimra, hívjon, vagy írjon e-mailt! Ducati 999 S Monoposto, 2004-es. Ja, kellene egy bal hátsó index búra és egy rendszám lámpa búra is. Tel: 30-9400-061.
nicsak ,ez nem az a gábor akinek melletted kéne álnia, valahonnan ismerös volt a csákó. Ügyes vagy, hogy sikerűlt elkapnod Talmát?. Gratula, majd remélem nekem is lessz ilyen fotóm vele,csak nem ebben a pozicióban, hanem kétkerekün egykeréken.
hmm....hát igen,ma sem unatkoztam,nem akarom hogy ellustuljon a kicsike,úgyhogy megjárattam de csak malomvölgy,Tata,de ez is jó volt hiszen ezt vártuk már egész télen nemde? ja itt egy kis csemege
+jöttem és én szartambe !10litykóért mentem amennyit lehet a város körül(100km nem jött ki )hogy mikor száguldoztam utoljára az olyan titok mint pld hogy mikor avattak férfivé .Még jó hogy az én bestiám a leggyengébb lásd Agó-teljesítmény ranglistáján,mert így is lefostam a bokám,sok kihagyás után úgy mentem mint 1buzi szval lehet ám felejteni 1ilyen géppel főleg. az első gumimban,0.6 Bar volt gyors fel fúttam a 3éves metszett slickeket (szponzor Dömpi ) de má nem bízok bennük ,látok már rajtuk 1et smást .Szóval téli kihagyás után sztem is 1kis gyakolás nem árt,nem rögtön stiften menni,nem akarok még találkozni édes anyámmal oda fent.vigyázzatok ti is magatokra és jó szerencsét üdv:Szöllő
Jó napokat mindenkinek!
Remélem mindenki megjáratta a 12-sét!Na most ezzel a motoros összeröfenéssel mi lesz emberek?Én már nagyon rávagyok állva a dologra!Május 1 Kunmadaras vagy tényleg egy jó kis bográcsozás Szolnokon?
űdv az uraknak,remélem mindenkinek jól telt a hétvége tavaszias idö, lehetövé téve hogy téli álomból ébredö vasak ujra feszithessenek. Én sajna nem voltam, és nem is nagyon leszek motorközelben egy darabig. De az én vasam se unatkozott, erika felvitte dobogóköre egy kicsit. Jól tette. Nekem most más jutott. Dagonyázok a sárba, mezötur mellet, itt is voltak mocik. De kawát nem láttam. Na mind1 legyetek jók, én ritkán tudok nettelni,de megprobálom követni az eseményeket. Nem szeretnék lemaradni semmiról. Üdv skacok. Jók legyetek.
Aki tud valahol, akár használt, akár új, indexes tükröket a mocimra, hívjon, vagy írjon e-mailt! Ducati 999 S Monoposto, 2004-es. Ja, kellene egy bal hátsó index búra és egy rendszám lámpa búra is. Tel: 30-9400-061.
Idehozták a te régi 7r mocidat hengerfejes főtengelyes váltó kuka stb 550000 pénz
faxé nem melózol?!
Marcipán! Pizza mondjuk csütörtökön? Addíg havazok
Bárdi féle pizza - bogrács - kerti party nekem május 7-8-ai hétvégén lenne fajintos, mert előtte verseny van Kunmadáron. De azért kérdezzük meg Őt is
Mikor megyünk Bárdi-hoz ?
Bird valamikor egy PIZZA ?
Remélem mindenki megjáratta a 12-sét!Na most ezzel a motoros összeröfenéssel mi lesz emberek?Én már nagyon rávagyok állva a dologra!Május 1 Kunmadaras vagy tényleg egy jó kis bográcsozás Szolnokon?