Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igényes vagy sem sokszor megmentette a motort (2x ) a nagyobb károktól, de igaz nem egy igényes darab, de az elv kiválló, mert a gyári helye szar.
dolgozom
nem divat az már
Hello-bello! Te nem alszol?
Motul 300 V szerintem egy nagyon jó olaj! Gyorsulási versenyeken mi az átépített 12-es motoroknál ezt használjuk.
az gyenge ennyi súlyhoz ifáé kell
1200.S Ladáé van!köll?
van benne igazság
Eksönke a tiedre LÖKHÁRÍTÓ kell első-hátsó ,nem bukógomba (de azt+a zöldségesnél kapsz )
Szia Szeki bácsi amit Domi feltett az szép igényes ,ha megcsináljátok és kész,akkor szólj már nekem,mert kéne az enyémre is
pl ide ahhogy az enyémen van
Szerintem ez a legjobb
üdv titánok! erre a zx12R-re kellene bukógomba, a gomba gyártás megoldjuk de kellene kis segítség hogy hová és mihez tudnánk rögzíteni a bukógombát! segítségképp ha tudnátok feltenni ide képet hogy hová kell rakni. köszönöm.
nincsen itt szenki szem ..... megyek is kakálni
Hi!Valakinek van tapasztalata a motul 300v 10w40-es olajjal?
Gábor az én motorommal fog indulni Kunmadáron
ö fizet nekem
ő nem akart ráülni a kawára,mert a legjobbra törekedett.....
én nem szimpizek vele amióta kijelentette,h: "aki ért a motorokhoz,az hondát vesz,vagy yamahát". így járt .
Hát nem vagyok elégedett a fiúkkal!
De Talmának lehet, hogy csakalá kellett volna írni a Pedercinihez. Azért első futamon 11-ik lett Rolfo a 22 indulóból. Most meg olvasom, hogy sehol nem fog indulni. Ennél azért jobb a 11-ik hely. Nem kicsivel!
Miko lesz már dobogos helyen Kawasaki a SBK-ban .... Bird ! Pofozd fel öket...
ja-ja már be is állítottam a konvertert felvételre
Nana! Az első futamot 2:00-kor élőben adja a juró. Utána 3:20-tól SSP600 majd valóban 5:30-tól a második futam.
valaki nem tud 12-re eladó sportkipszit?Ha igen akkor kérem jelezze már!
Köszi!