Castro!
Beszéltük itt a rendszer témát, na most lesz nem sokára aktuális!Na most arra kérnélek hogy a mostani állapotáról egy képet rakj már ide fel vagy ami van adatlapomon mail cím arra küldj már!Persze ha meg van még!
Én vagyok az, aki a Bárdi említett. Megvettem a békéscsabán árult mocit.
A kereskedőről inkább ne kérdezzetek (csak ilyenkor, de kezdem szégyellni, hogy magyar vagyok), mindenkit átvernek, az utolsó forinttal is.
Bárdi cserélt benne aksit, mert egy kis kínai valamit tettek bele, ami 3 nap után megadta magát. Most szerzett első gumit, mert az is kuka az eredeti. Egy kulcsot adtak, nem említették, hogy volt törve, stb.
De ettől függetlenül nagyon tetszik. Még csak az utcában mentem vele, mert szar az idő és sáros az aszfalt.
cső izi, ugy emlékszem szolnokot emlegették a srácok, szerintem április vége felé kellene megejteni, vagy akár ugy mint tavaly május eleje kunmadáron, az is okés lenne. majd kisöcsi megálmodja a tavalyi-t is ő szervete amiről sikerült lemaradnom
jó reggelt nem akarok "okoskodni" de egyszer olvastam valahol hogy 80 környékén esedékes az a vezérlánc cserebere, most ugye kérdés az hogy valós e a km-er állás vagy sem de abban biztos vagyok hogy még csak gondolni se kell a te motorodban a lánccserére
Ezzel a 12-es talival kapcsolatban tud már valaki valami konkrétat?Sajnos új munkahelyem lett és onnan nem tudok olyan egyszerűen eljönni szóval jó lenne tudni h legalább melyik hónapban akarjátok!
Csak jön már a tavasz+a szabadság?Marci v Eksön kéne vagy 20 különböző féle zeneszám v nép dal most h íjam, amit le kéne tőltenem,de 1 hü(j)e vok hozzá+progim sincs tudtok segíteni? pld http://youtu.be/fJRyWDwGG-4
Beszéltük itt a rendszer témát, na most lesz nem sokára aktuális!Na most arra kérnélek hogy a mostani állapotáról egy képet rakj már ide fel vagy ami van adatlapomon mail cím arra küldj már!Persze ha meg van még!
értekeztem kanegérrel, és segít szívesen aszondja.
köszi a tippet.
Én vagyok az, aki a Bárdi említett. Megvettem a békéscsabán árult mocit.
A kereskedőről inkább ne kérdezzetek (csak ilyenkor, de kezdem szégyellni, hogy magyar vagyok), mindenkit átvernek, az utolsó forinttal is.
Bárdi cserélt benne aksit, mert egy kis kínai valamit tettek bele, ami 3 nap után megadta magát. Most szerzett első gumit, mert az is kuka az eredeti. Egy kulcsot adtak, nem említették, hogy volt törve, stb.
De ettől függetlenül nagyon tetszik. Még csak az utcában mentem vele, mert szar az idő és sáros az aszfalt.
leszedem és küldöm vissza mp3ba.
látom még nem alukálsz :)
Mi az, megtaláltad a naptárat?
új számom van küldöm dömperkével