Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hja de remélem azért 1almát kapok előtte !(de nem úgy mint az újévi sült malac).
egy fekete zsákot de elötte egy ki ásás
Aha ő nem SAS Dögkeselyű úúúúúúúúúúúúú,hogy ezé mit fogok kapni
ennyire veszélyes a madár
Ő ,?Bird Róbert A magyar Maffia jobb keze ill ügyintézője ugye De hivatalosan Politikai tanácsadó a csomagtartójában van 1 fekete dipó,CH bicska,párszemalma-lapát-ásó és fekete zsák Afasz tudja mit dolgoz6
Don Bird-ként is ismerik a pesti éjszakában.
ezt tőle kérdezd,én nem merek válaszolni,mert zűrös alakokkal üzletel
de ki Ő?ilyen szarul élni pf
hoppá az új gép
Bird?
Hali!
A szezon január 01-én kezdődik és december 31-én ér véget.
Eleinte 860-ra tartották,egyik ügyfelem meg is egyezett rá,múlt vasárnap találkoztam vele,azt mondta a héten megyünk érte,de nem szólt,úgyhogy nem tudom mi a punci van!
Apa helyzet? Lassan szezon idén fogsz motorolni ?
700-750max
Szerintem ennyit nem ér meg az a 12-es. Ennyiért sokkal jobbat, újabb példányt kapni.
Eddig még nem szólt a srác aki venné,úgyhogy még nem láttam .
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx12r-4430949
Ezt voltatok megnézni ? Azóta megint ment fel az ára kétlem, hogy gyári lenne ...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx12r-4430949
Most fog megjönni a cumo dobok rólla képet ha fent lesz
Hy Bird:155?hát szétvihogtam magam rajta Tűzónapban felhúzott cipzáros overálban Sztem itt is hamar +fog jelenni az ellenfeled nem csak a rajtrácson Bird én Birdlak téged Hajrá Macipán:motorodon még nincsfen a cucc ?amúgy ütős naon
IceCube! Feri kitörölte az új hozzászólásomat is, de mostantól majd bemásolom ide Az eredeti 155-ik hozzászólás a Viktoré volt, utána jöttem én. De utána jött egyenes Feri aki bírja a kritikát és soha nem hazudik
Akit nem érdekel azoktól bocsi, de pár ember tudja miről van szó.

"Na újra itt vagyok! Kukucs! :)
Látszik, hogy fáj az igazság Feri! De akkor nem kellett volna hazudozgatnod! Hiába törlöd ki a hozzászólásaimat, majd belépek megint és megint!
Szóval hol is tartottunk? :) Ja, hogy még mindíg nem tudtad bebizonyítani az állításaidat, így azok még mindíg hazugságok! Az egyiket egyenesen be is buktad nagy zakóval, mert Maci már elmondta az igazságot és az valahogy nem egyezett a te állításoddal! Ki gondolta volna?!
Hazug ember vagy, bármit is csinálsz! Szánalmas emberi reakciót mutatsz, hogy amikor a hazugságaiddal előjöttél és megvádoltál, akkor a bizonyítás helyett kitörlöd a hozzászólásaimat! Nevetek rajtad és megvetlek."
Hi,Bird!155.-ik?
ilyen
Lazacsavar! Ajánlom figyelmedbe a 155-ik hozzászólást a "tudod melyik" videónál!
Marcipán ,az új kuplung és fékkarról lőd fel ide a képeket ,me kiwivok.!