én is kiakadtam a faszferin
a kawákkal semmi ,csak még sose volt másom aztán kipróbálnám .az elgondolásom is változhat még,semmi sem biztos csak a halál.
ez az egész motorozás nálam pénzfüggő dolog,és a család az első.
ha bejön valami biznyic akkor motorkázom,ha nem akkor meg nem.
gondolom így vagy vele te is.
és most úgy maradok a pénzemnél ha nem foglalkozok a motorral.
a részletet kibirom lazán,de mostanában nem lesz havi 50rugóm benzinre meg a többi velejáró dologra mint eddig.
amikor megvettem 4Xennyit kerestem mint most,és nem volt adósságom semmi.
ez a nem mindegy.
Másfél év már remélem nem lesz olyan sok a számodra(sztem nem sok)fél lábon is kihúzod(legfeljebb kaja nélkül,de hát a motoros )ugye!?De sztem jó az elgondolás bár hiányozni fox !De mi bajod a KawákkaL?Nem ám te is kezded mint amit 1 véreres Gixxeres videónál Bird mester +az F.feri. Kiakadtam rajtuk
Szasz Papa jól nem lehet kiszállni ,ahhoz,h most átadjam valakinek ahhoz már túl sokat toltam bele .még másfél év és ki van pengetve a gép ,na addig összerakom,h patika legyen és amennyiért elmegy annyiból veszek majd valamit .
ami nem kawa lesz az is biztos
De nálam is össze lehetne ám rakni :Van nálam őőő 100as szeg-kötöződrót-ácskapocs hoppá talán még malter is van 1-2 zsák aljában Na+ van még 1kerék amifelül lerohadt a talicska
nem vagyok feltöltve kisöcsi majd feltöltöm és hillak, de megbeszéltük és beugrasz és átbeszéljük a géped összerakását, mondom nem komoy tételböl összerakható simán , találtam mindent hozzá, és csak összerakás után fogod észrevenni hogy mennyire igazam van, én is alig várom hogy felülhessek már.
már elmondtam neked,h nem az a gond,h nem tudnám összehányni gyorsba.....
gyári lesz a gép,szép eredeti alkatrészekkel,amíg ezt nem tehetem meg addig várni fogok.
és ha kész akkor biztos,h eladom mert nincs már szükségem rá.
és ez nem depresszió te buzinyul ,én az sose leszek,előbb baszok agyon valakit
Szasz Eksön:Sajnálom mert nagyon szép(volt ) a géped De sztem jól csak úgy szálsz ki a buliból ha valaki így a hogy van átveszi és fizeti a hiteledet,(helyetted).A kp-+ hogy kapsz még pl indulódat na az sztem felejtős .A k7 1000-est így vette át tőlem 1 ismerős fizeti immár majd 3éve rendesen a hitelt,gép pesze Szöllőke nevén maradt(de lóvés a srác ,korombeli).Persze h van benne kockázat,de mibe nincs?
én se adnám el a világ pénzéért se, te meg kisöcsi ne depizzél mert nincs kész van egy kiváló motorod baszom a nyakad, és már jopárszor megmondtam hogy tudok benne segiteni az enyémmel, jössz te is az idén nem uszod meg, mert tökéletes motorunk van és ezt te is tudod azért vetted, egyébként ebay on nagyon jó árbol összerakható a géped, ugyhogy fejezd be a depressziűt és dolgozz, van egy magánnyomozásom ha érdekel 1000 forintos orabérrel
1 pár nap megfigyelés
de ezért is kerestelek csak basztál válaszoilni,
ugyhogy nálam biztosan marad a bestia, MERT AZ JÓ és ezzel mindannyian tisztába vagyubk, egyébként meg uj arculatot kapott a vas egy zx10 r képében
Úgy,h csinálsz egy új regisztrácijóóót.
én se azé adnám el mert megéri,hanem mert rájöttem,h nincs pénzem kawasakira ,szeretnék egy könnyebbet amihez olcsó az alkatrész mert tuti,h még fogok motor törni
kell egy baszatós pályázós nagyonkönnyű nagyonrokker gép amit nem kell sajnálni.
Nálam úgy néz ki,h +marad a Bestia az az velem lesz eltemetve .szeptemberben lesz 6 éve nálam,mondjuk ebből 2évet passzívan használtam.Május könyékén lekerül róla a hangosdob mert műszakira is megy,+ naon irritáló kifelé +egyebek.Eladni nem éri+ ha csak fagyizni használom+néha állatkodni nekem má +érte.Hja és igérem h idén 1-2 autópályás vidit készítek amit feltolok majd ide ,enyhén provokatív szándékkal .Így minenkinek ide anyagila-egészségileg balesetmentes évet kívánok. (csak tudnám,h tudom vissza csinálni a Szöllő nevemet )
menne vele a faszom ilyen hidegbe tavaly is yó ostobák voltunk,főleg te 0fokba eljöttél kesztyű nélkül
én idén nem hiszem,h megyek a 12essel ,jövőre meg ha patent lesz akkor eladom a rákba .
Ez a KaldiLaci gyerek él még ?
Sajna nem olcsó a motorozás és a 12-es sem egy olcsó játékszer. De olyan nyomott árak vannak a piacon, hogy eladni mostanában nagyon nem éri meg.
a kawákkal semmi ,csak még sose volt másom aztán kipróbálnám .az elgondolásom is változhat még,semmi sem biztos csak a halál.
ez az egész motorozás nálam pénzfüggő dolog,és a család az első.
ha bejön valami biznyic akkor motorkázom,ha nem akkor meg nem.
gondolom így vagy vele te is.
és most úgy maradok a pénzemnél ha nem foglalkozok a motorral.
a részletet kibirom lazán,de mostanában nem lesz havi 50rugóm benzinre meg a többi velejáró dologra mint eddig.
amikor megvettem 4Xennyit kerestem mint most,és nem volt adósságom semmi.
ez a nem mindegy.
ami nem kawa lesz az is biztos
már elmondtam neked,h nem az a gond,h nem tudnám összehányni gyorsba.....
gyári lesz a gép,szép eredeti alkatrészekkel,amíg ezt nem tehetem meg addig várni fogok.
és ha kész akkor biztos,h eladom mert nincs már szükségem rá.
és ez nem depresszió te buzinyul ,én az sose leszek,előbb baszok agyon valakit
1 pár nap megfigyelés
de ezért is kerestelek csak basztál válaszoilni,
ugyhogy nálam biztosan marad a bestia, MERT AZ JÓ és ezzel mindannyian tisztába vagyubk, egyébként meg uj arculatot kapott a vas egy zx10 r képében
én se azé adnám el mert megéri,hanem mert rájöttem,h nincs pénzem kawasakira ,szeretnék egy könnyebbet amihez olcsó az alkatrész mert tuti,h még fogok motor törni
kell egy baszatós pályázós nagyonkönnyű nagyonrokker gép amit nem kell sajnálni.
én idén nem hiszem,h megyek a 12essel ,jövőre meg ha patent lesz akkor eladom a rákba .
Akkorát fogok csapatni hogy nem kifejezés!