nincs megnyúlva a lánc,mert a feszítő még a feléig sincs kimozdulva,és a vezetőkön sincs látható kopás .
tudja a rák majd szétkapom,mert úgy is van terveim vannak a hengerfejjel .
igazad van, jobb félni mint késöbb megijedni, bár nagyon szép hangja van a gépednek, de ha tényleg nem tudtad jelre rakni akkor az a lánc már nyulott, viszont akkor sajnos igaz lehet az ami kiderült, de ha ez igaz is akkor le a kalappal a tipust illetően, mert akkor bebizonyosodott hogy nem lehet szétbaszni ha rendesen cserélitek az olajat és rendesen megkapja a szervizeket.
Gabika ,ha újonnan vettem vóna a vasat akkor nem izgatna a dolog,mert óra szerint 45.
DE mivel ez madzsarország így nem lehet tudni,h mi az igazság.....
és amikor legutóbb néztem a láncot akkor furcsa volt,h nem tudtam pont jelre rakni .a saját nyugalmam érdekében cserélni fogom mert az a biztos ja a robogós lomokról csinálj már pár képet,mert asszondja a tesóm,h kell neki az egész
én egy szoval nem irtam azt hogy szép azt irtam alakul, szép majd akkor lessz ha kész lessz, egyébként meg nekem a praktikussága a lényeg, természetesen mindent ugy alakitottunk hogy bármikor visszaállitható az eredeti állapot.
Na várjál még azzal,tudod van az a mondás a medvével meg a bőrével........maradjunk annyiban,hogy a meglévő cuccokból,háztályi módszerrel kihozzuk amit lehet,aztán a többi rajtad múlik !
Izi !már nem eladó a rendszer marad minden ! Ha minden jó megy Máj 1-én megyek büntetni kunmadárra ! A+blokkomat ami van géphez egy kicsit a side by side segítségével szarrá húzzuk ! Ellőre is köszi BÁRDIBÁCSI!
Gratulálok Bárdibácsi a másosdik kisfiadhoz legyetek boldogak és egészségesek! Helyetted is elkenem a gép száját 1 MAD-MAXAL a gyermekeid ellőtt a tisztelletemet leróvom SOK SIKERT BARÁTOM!
a vadonat ujj vasaknál is. semmi gáz.
egy párat máá összeraktam.