Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az eltér mind1iknél.
a vadonat ujj vasaknál is. semmi gáz.
egy párat máá összeraktam.
de bassza a csőröm,h nincs teljesen jelen. a "szívó" tengely jelen van de a kipuffé eltér 1 mm-t csak tudnám,h méééééé .
nincs semmi titok,csak kiiktatom véglegesen a KCA-t a lambda szonda miatt,leszedetek egy kicsit a síkjából,és kimunkálom a ki és beömlőket.
amíg nincs hangja a láncnak, addíg ne is törődj vele.
Hoppá, azt akarod megcsinálni amivel tavalyí kisérleeztünk? ne aggodj nem lopom el az ötletet, az enyém marad gyári, csak egy pc-t kap azt kész
nincs megnyúlva a lánc,mert a feszítő még a feléig sincs kimozdulva,és a vezetőkön sincs látható kopás .
tudja a rák majd szétkapom,mert úgy is van terveim vannak a hengerfejjel .
igazad van, jobb félni mint késöbb megijedni, bár nagyon szép hangja van a gépednek, de ha tényleg nem tudtad jelre rakni akkor az a lánc már nyulott, viszont akkor sajnos igaz lehet az ami kiderült, de ha ez igaz is akkor le a kalappal a tipust illetően, mert akkor bebizonyosodott hogy nem lehet szétbaszni ha rendesen cserélitek az olajat és rendesen megkapja a szervizeket.
Gabika ,ha újonnan vettem vóna a vasat akkor nem izgatna a dolog,mert óra szerint 45.
DE mivel ez madzsarország így nem lehet tudni,h mi az igazság.....
és amikor legutóbb néztem a láncot akkor furcsa volt,h nem tudtam pont jelre rakni .a saját nyugalmam érdekében cserélni fogom mert az a biztos ja a robogós lomokról csinálj már pár képet,mert asszondja a tesóm,h kell neki az egész
Üdv a csapatban ,itt a helyed mert NINJAA ,és szimpatikus a kiírásod
örülök Dzsánni béby
kösz hogy szoltál oszi, sokszor le akartam már szedni, csak mindig elfelejtödött,
én egy szoval nem irtam azt hogy szép azt irtam alakul, szép majd akkor lessz ha kész lessz, egyébként meg nekem a praktikussága a lényeg, természetesen mindent ugy alakitottunk hogy bármikor visszaállitható az eredeti állapot.
A szép az NEM ilyen!
Honda felirattal nem villognék annyira...
A valóvilágot én sem nézem ,de látom a nyalóvilág nálatok is bejött .Nálunk is má három és fél éves.
Köszi. Van TV,de mit nézzek benne? Valóvilágot? Akkor inkább baszok!
Na várjál még azzal,tudod van az a mondás a medvével meg a bőrével........maradjunk annyiban,hogy a meglévő cuccokból,háztályi módszerrel kihozzuk amit lehet,aztán a többi rajtad múlik !
Na mi a Bárdi,nincs tévétek? Gratulálok
nagyon helyes Kunamdáron büntetni kell
Izi !már nem eladó a rendszer marad minden ! Ha minden jó megy Máj 1-én megyek büntetni kunmadárra ! A+blokkomat ami van géphez egy kicsit a side by side segítségével szarrá húzzuk ! Ellőre is köszi BÁRDIBÁCSI!
ITT a fórumon csak castro Valamelyik nap bemegyek hozzád füstölünk egy igazán-keményet a pusztítóval Szeressed és nagyon óvjad kiscsaládodat
Kösz szépen Csoki bácsi !
Gratulálok Bárdibácsi a másosdik kisfiadhoz legyetek boldogak és egészségesek! Helyetted is elkenem a gép száját 1 MAD-MAXAL a gyermekeid ellőtt a tisztelletemet leróvom SOK SIKERT BARÁTOM!
alakulgat a gépem.