Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EuroSport reggel 5:30 -tól " Vasárnap "
Szia!

Hol lehet nézni?
Kezdödik az SBK lehet kiváncsi leszek a szuper mindent tudó Kawasakira
Szia Action man Barbee vagyok

május 1-re nem hiszem,h kész lesz a gépem. Tavaly voltunk,csak te nem jöttél . de lehet megyek kocsival,h legyünk elegen a cuzukisok ellen
majd meglátjuk,nem is drága egy ilyen feszítő, a 12eshez is lehet kapni,bár az én esetemben nem lesznek radikális változtatások (még),csak egy kis finomhangolás .
Esetleg, ha már nagyon sok költeni való pénze van valakinek, és mondjuk tuningolt a gép, akkor célszerű a feszítőt kicserélni egy ilyesmi szerkezetre. A vezérműlánc élettartama meghosszabbodik, mert nincs csak minimális feszítő erő, ezáltal nem nyúlik a lánc folyamatosan. kb 10-15 ezrenként kell csak ránézni, de lehet hallani, ha szükséges az utánállítás. Bár nem tudom, hogy 12-nél van-e ilyen lehetőség de az én féle madárkán nagyon ajánlják az usákok...
igen nagyon köszönöm ! Már beszéltem is az emberrel
Na hama lőkd fel a Bestiára+a netre,kiwivok .+kaptad a tel számot?
megjöttek a rendelt dolgaim, tyunung karok, galfer csövek, meg ilyenek
Na az én 60-as 1részesembe még +beletóldott Cölöp mester .!mondjuk most 7 kg-val könnyebb vok(csak gübbettebb)szottyos potom 110kg vok .amúgy kérdésedre válaszom 2011 máj 10 =Szöllő 41 de nem baj ezt is +értük .Más :K.madárra lemehetnénk 1ütt mondjuk Pestről indulnánk,hm?sok Bestiával!
Az igen!Akkor jól megnőttél tényleg!
hát köszi . a 60as kis ruhámba alig férek már bele . .
54-es a ruha!Ár megegyezés alapján lesz majd mert szezonra már akarok venni másikat!
szeva Apppa te mikor leszel már hányéves?
voltam tegnap Jimmy-t felköszönteni,és őt látván már érted is aggódom .Szegény öreget már így túl a 4 X-en,úgy tolták ki a sufniból a pálinkák közül ,remélem te még tartod magad
Csá Eksönke .Te Ízi nem tudja ám ,h te 2.38m magas vagy na de ha térd gatyát akarsz venni ?
csá izi mondd meg nekem izibe ,h mekkora az a ruha ?
Erről beszéltem ! Én a helyedben 500 km múlva megint lecserélném szűrővel együtt,hogy még az emléke is elmúljon annak a szarnak ami benne volt!
Jó lett a gép hálistennek!Az olaj motul 300V amit leengedtem olyan fekete volt mint a szurok 2500km után!Castrol power 1 10w-50 et vettem bárdi autónál és megszünt a füst!
kösz az infot, én is olajcsere elött vagyok, vigyázni fogok. fpetertöl szokatm vásárolni meg kutyától,
Figyelem! Most nem okoskodás lesz,hanem a tények: Magyarországra több kamionnyi hamisított olaj jött be,ez érinti a legnépszerűbb márkákat,sőt főleg azokat. 6 azaz hat db motorról tudok jelenleg,ami közvetlenül olajcsere után pukkant ki,hozzánk is jön egy R1 a héten. Na szóval márkás olaj 2000 Ft/liter áron NINCS ! ! ! Csak tuti helyről vásároljatok,ahol számlát,,jótállást adnak a termékre,ne azon a 4-5 ezer forinton múljon a motorotok,esetleg az életetek!
Na én ippen egy ilyet híztam ki ! Füsttel mi lett?
Esetleg ha valakit érdekelne van egy eladó Suomy 2 részes bőrruhám!Sajna kifogyok belőle!Szép állapotban van!Ha valakit érdekelne keressen megegyezünk rá!
szuper! köszönöm az infót ,majd küldöm a mailt.
Szia!

Van gyári vezláncom 17980ft