hát most elég sokmindent kell csinálni a gépen anyagilag is meg fog viselni ugyhogy szerintem árilisig nem nagyon fogok vele menni, de akkor patent lessz a gép
5 8 fok az már jó tavaly kisöcsivel 0 -5 fokba is a géppel járkáltunk, kicsit elkényelmesedtünk jobb a meleg kocsiban, részemről, eksön biztos azzal menne ha tudna (nem rosszindulatból) . ugyhogy engem nem zavart a fagypont körüli mömérséklet, mondjuk tavaly még ujdonság volt a gép mostnár ...........
most is van akár 28 fok is, csak jó irodába kell beülni
az időkép szerint február 5-8 fokos nappali csúcsokat tartogat, szal van még egy kis időd a gépsárkányra
üdv srácok, hát lehet az a tavasz mingyá itt van vasárnap akár 15 fok is lehet, és még nincs kézs a gép remléem nem csak idöszakos ez a melegedés, mert már depis vagyok
Szolnok? Ááááá messze van, meg sokat fogyaszt a motor, meg használódik a lánc, és még a pizza is drága. Meg különben is nem látják, hogy én vagyok a jampec
Csak be lett indítva nem tudtuk kipróbálni terhelés alatt sajnos még!De ha lesz egy kis jó idő biztos meghúzgálom a szarvát aztán kiderül!
Teve elküldtem a linket!
csö izi, azt az ebay os linket küld már el majd megint mert mobilrol nyitottam meg és a messengeremböl nem tudtam kimásolni. Köszi.
Te eksön 2x rádirtam, és nem válaszolsz, találtam ol csón hütöt, csak azt akartam megkérdezni, te mennyiért tudtál volna.
na és akkor én vagyok fanatikus kawasakis , igazábol nagyrészt igazat adok az R sorozattal kapcsolatban, ez az elfokolt r1 állitolag jó, de hogy elbaszták a fizimiskáját, végre csinálnak valami jót aztán elkurják egy undoritó ufó lámpával
Az úgy van,hogy az YZF 750 vázába szépen belepaszíroztak egy FZR 1000 blokkot,Exup-al,20 szeleppel,mindennel. Az R1-hez nincs semmi köze,azt úgy kezdték tervezni,hogy elővettek egy szép tiszta fehér papírt! Mondjuk jobb lett volna,ha üresen hagyják !
persze nyáron meg a bazi melegtől szenvedek
.....
ez lemaradt vmiért az előbb
az időkép szerint február 5-8 fokos nappali csúcsokat tartogat, szal van még egy kis időd a gépsárkányra
Teve elküldtem a linket!
Te eksön 2x rádirtam, és nem válaszolsz, találtam ol csón hütöt, csak azt akartam megkérdezni, te mennyiért tudtál volna.
A csütörtök neked ok ?