Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

télen edzettem... emelgetem nagy sütiket karácsonykor szóval már biztos megy félkézzel is
majd ha egyedül fel bírod állítani (a motort ha eldől...)
hiába
majd ha kész lesz Nyuszifül én fogom először ilyen "próbakörre" vinni a szokásos helyre . jó?! ( ha nem,akkor is ) csak hogy óvjam a hajadat a széltől
jöhetne már a jóidő .
ki akar már így menni?

http://youtu.be/SNvchMtL1Ok
ne húzd fel magad,jól tudtad.de ha nincs rajta kopás akkor azt nem szükséges,mert MINEK? a lánc a lényeg az végzi a munkát. ezt a hülyeséget meg ki mondta,h ki kiveszem a blokkot .
már egyszer kivettem,legközelebb akkor veszem ha felrobban .
bár lehet hogy naiv vagyok, de én ugy tudtam hogy a láncal együtt cserélni kell a feszitőt is, meg a megvezető sineket is állapottol fóggően . de nekem olymind1 hogy mit cserélsz, aztán majd szedheted megint ki a blokkot amikor a feszitő is megadja magát, SOK SIKERT HOZZÁ,
bocs, felmentek az árak, most 19800 a vezérműlánc a pinkmotorsnál, ugyanaz a DID, amit mindenki használ gyárilag is.
hiába röhögsz madár ,igaza van a Hayás barátunknak (mint mindíg) ,15ezer a D.I.D lánc hozzá!
Az meg,h te 60at fizettél a ős szarba az a te naivitásodnak tudható be .
mindenképpen cserélem,mert jobb félni mint megríjjadni
hát igen magánszerveződések mindig is voltak, legföképpen a 9eseknél, idén én is tervezem hogy meghivom a társaságot hozzánkfelé, csak még a helyszint nem döntöttem el.
Szerintem lesz pár magánszerveződés idén pl. Brno SBK, pizza, tárcsás husi és akkor mindenki oda csapódik ahová akar v. ahová tud. Simán lehet akár motorkiállítást egybekötni egy dumcsival + kajával stb... Hmmmm?
lehet mégis sutyukit kellet volna vennem ha ilyen ocsó bele minden
az öreg huszéves romba volt a vezérlánc feszitővel meg a vezetősinekkel majdnem 60.
15 ezer , egy szelepsapkán nem kapsz meg annyiért ebbe
Ha már úgy is szét van kapva a motor, szerintem azt a 15 ezer Ft körüli összeget mindenképpen megéri az új vezérműlánc, pláne, ha tuningolni akarod... Nekem se volt éppen csak a fele után a feszítő, aztán mégis elszakadt a lánc egy rövid sprint során...
, de akkor még megálnak kv-ni is
Úgyis drága a benzin a 12-es meg sokat eszik,tehát minél többet nem motorozol,annál többet spórolsz!
Az a lényeg hogy időben kilegyen találva hogy mikor és hol lesz!Annyira komoly munkahelyem lett h 15nappal előtte be kell jelentenem a szabit és egész évben van vagy 7 nap szabim!
Sok motorozásnak nézek elébe!
Te meg halgassá el 300 km egy ZX12-vel pont egy óra! Persze csak a 2002-től agyonfolytott tanuló motorokon a 2000-2001-esek ideérnek 50 perc alatt !
Pizza ? ? ? ? Sült hús tárcsán Bárdi bácsi udvarában ! ! !
szerintem ne vigyük el annyira, inkább az ország közepe felé kellene leszervezni, mert a duna innensö feléröl kevesebben fognak jönni, ha 300 400 km-ert kell menni, ez csak egy javaslat,
Egy pizzázásban én is jobban benne lennék mint egy Kunmadarasban!Csak majd tényleg találjátok ki hogy mi legyen!De ne egy héttel előtte!Amúgy lehetne itt Mezőkovácsházán is itt is van pizzéria!
Megtudnátok milyen királyak az útjaink!
Laza! Nem kell engem megvédeni, mert nagyfiú vagyok és letojom a bunkókat
Szerintem egy 12-es gurulást ne kunmadárral kössük össze, hanem ahogy beszéltük Bárdival mondjuk egy szolnoki pizzával. Gurulunk együtt és a pizza után laza böfike
az az 1 mm-pont amit leirtál nyulás a láncvezetők kopottságából simán adodhat, ne stresszelj azon, lessz sokkalnagyobb eltérés is, pont arra van a feszitő hogy ezeket a pici nyulásokat, de minekis magyarázom tudod te.... egy bniztos a gépednek semmi baja, akkor kezdj el aggodni ha megszolal a lánc, addig nincs okod rá