Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Bird

Pizza valamikor

" Tegnap volt nálam Talma, kaptam tölle egy kesztyűt ... amiben az egyik GP versenyt nyerte ... na meg mást is "
Neeeeeeeeeeeee aludjatok . aki korán kell..

az keveset alszik
ne aggodj. kisöcsi zorall lessz a gép.
Csak nehogy te lepődjél meg barátom nagy csodát vársz úgy tűnik.... ja Eksön voltam
itt a gépsas
Ja és a Thunderace egyik különös tulajdonsága, hogy nem homológ sehová ugyan is több mint 1000ccm. De a ManTT mentek vele 190km/h kört. (Közelítőleg).
Hja mert engem nem az biztos
Az R1 kérlek szépen 98-tól megvásárolható.
akkor van egy névrokonod és azt vettem fel.
nem ezt ezt 2002 ig gyártották ugy tudom, az r1 már 2000 ben is kint volt, de ez nem az r1 elödje mondom ez a 20 szeleps fzr utodja párhuzamosan gyártották az r1-el kb mint a zx10 r meg a zx12 az egyik supersport kategoria a másik turasport változat, én is ifdáig ugy tudtam hogy az r1 elödje de nem ez turamotor az r1 meg egy idegbeteg szar
Nincsen Facebookom
Nem hiszem, hogy évekig gyártanák párhuzamosan az elődöt meg az utódot.
megnézted a vidit rola szölö ott van a facebookon.
Én úgytudom, h az az R1 elődje. Abból lett elvileg. Vagy nem?
A Menydörgő "Ász"
eddig én is azt hittem hogy az R1 elödje, de nem ez az fzr1000 exup utodja, semmi köze az r1 hez viszont szép jó kiállásu gép és elég jól is megy sok pozitivumot hallotam rola mondom ezt fanatikus kawasakisként, kiprobáltam, nem rossz, erika ki se fogja tudni használni
Az R1 is 20 szelepes!
A fokozatkijelző. Csak abban van a tiltáskiszedő mindenhez.
csak ez 20 szelepes, te mi is van neked bekötve a gixidbe?
Az jó. Majdnem R1-es.
erika ugytünik kap egy 2000es évjáratu yzf1000 thunderace-t hibátlan gyári állapotban
Nem, nem vágom.
azt már gondolom láttad erika mivel fogja nyomni, most tárgyalódik az uj vas
Na igen. Ahogy érzed cimbi.
én vágom de a váz a gond mivel gondolom csak olyat lehet beiratni aminek van valamilyen papirja, legalább származási, ha meg külföldröl jön akkor meg gondolom regadóköteles, ezeket kell átszámolni, és lehet olyan összeg jön ki hogy nem is érdemes belegondolni,