Ja de mégis ez az! Akko most mi a fuck van? Na majd meglássuk! Hát múlt héten még 860-ért volt fent,az bizt. Vagy lehet,hogy nem számít hogy szóban megegyeztek rá,ha valaki ennyiért rámozdul,akkor annak adják? Az lenne az igazi korrekt üzletpolitika! Na ne találgassak,majd ha megyünk érte meglátjuk,hogy mennyi szar van a palacsintában!
leötték az elöfizumaz (nem az én hibámból) a másik meg üres ja tényleg te azt a számot tudod azt hiszem a 30as 06302129853, annyira nem sürgős de holnap felhivlak otthonrol, röviden azt akartam hogy érdemes e mizsi féle gixerben gondolkodni vagy esélytelen már hogy moci legyen belőe?
Az nem az,ezt 860-ért hirdették,de már le van véve. Az a poén az egészben,hogy azelőtt 680-ért árulták Kecskeméten,telefonban 600-ra lement,onnan felszippantották a csabaiak,ás most tőlük veszi a cimbi,szal így kell elbaszni a háztól 2 kilót,no mindegy
aztán meg ha megkapja azt a ksi dobozt (usbIII) mert megkapja, na akkor lessz meglepi. ugyhogy látom már jó helyen járkálsz POWER COMMANDER szükséged is lessz rá hidd el
igen jól leköptem a szaromat, csak akkor még nem tudtam amit már tudok papirszürőt nem mosunk gözborotvával. egyébként hidd el megyeket a vas semmi baja ereje tejében van drága oszi barátom,
Marci:Tehát nincsen test? Domi:vegyél Bárditól van tapasztalata és ő bizt nem baszát .+különben is ugyanazt veszed máshol is ,de a péz+ megy Izraelbe .1 a család összetartás van .Kedves Pupum te+vásárlási lázban szenvedsz ?
"aki nem vesz az csak veszt,akinek nem futja,az fújhatja,ne csak engem nézzenek,bátran végyenek,csupa príma áru,nem látott se napot se holdat,se zsidó orrat!"
megadta magát a gyári akksim, nyugodjon békében.
2005 óta szolgált hibátlanul, most viszont az utódot keresem.
Az árak 15 és 20 között szórodnak a neten (20 körül van a Yuasa, 15 a Banner, Varta).
Volt esetleg valakinek negatív tapasztalata valamelyikkel, amit kerüljek?
Üdv,
Domi
Legális motort szeretnél belőle?
És emlékszel utána mit mondtál és tettél?
egy szarrá áztatott papirszürő volt benne amit idiota fejjel kimostam szegény moci csoda hogy ment
Én tuti nem adom annyiért!Sok sikert hozzá!
Amikor mentem a tiéddel, akkor is az volt, h otthagytál a motorommal...
Én tavaj vettem Yuasa-t, 19800 ft volt, nincs negatív tapasztalatom eddig
megadta magát a gyári akksim, nyugodjon békében.
2005 óta szolgált hibátlanul, most viszont az utódot keresem.
Az árak 15 és 20 között szórodnak a neten (20 körül van a Yuasa, 15 a Banner, Varta).
Volt esetleg valakinek negatív tapasztalata valamelyikkel, amit kerüljek?
Üdv,
Domi